Follow Ingrid Wenell -

ALDRIG FÖR SENT FÖR PASTELL

Publicerat i: Mina outfits Modeblogg, asos, blogg, mango, pastell, stil

T-shirt - H&M // Kjol - Asos // Väska - Mango


Än är det sommar, och pasteller kan man alltid bära tycker jag. Älskar verkligen denna kjol i lite grövre, linneliknande tyg. Och färgen är ju tiptop! Gillar verkligen olika pastellfärger tillsammans också, ton-i-ton eller kontrast - allt är fint! Blir nog en del sådant till USA-resan om några få veckor. 


Nu ska vi ta tag i denna måndag och eventuellt besöka en förskola (japp, det är redan dags, hemskt nog), fixa klart min rabatt samt lite annat pyssel. Hörs snart!

Kommentera 0

BILDER FRÅN VECKAN

Publicerat i: Livet, Olivia Mammablogg, barn blogg, fotoblogg, hem, inredning, trädgård

Lite bilder från veckan!

1. En morgon i solbad med min favorit.
2. Helgbuketten som mannen överraskade mig med. Underbar!
3. Stor liten tjej, på väg till första passet på "Ministuds".
4. Bild från gympan. Hon var nyvaken och väldigt blyg i början, men framåt slutet tyckte hon det var spännande. Inte minst med alla andra barn. Längtar tills nästa pass för att se om hon känner igen sig.
5. Tjejer i jeans! Den mindre i sina allra första. Hur himla söt?!
6. Jag håller på och skapar en ny perennrabatt vid entrén, som kommer blomma i lila, vitt och mörkrosa. Ska försöka se till så det finns något vackert för varje säsong. Utmaning, men jag gillar't!
7. Den här tjejen alltså, jisses vad hon utvecklas nu. Som hon far runt, reser sig och upptäcker. Vi hinner knappt med längre. 
8. Bild från sovrumsfönstret där vi renoverar för fullt. Det dyker hela tiden upp nya saker och vi får pussla en hel del, men snart så. Och det kommer bli fint som snus.
9. Tjejen som sovit i bara blöja hela sommaren och vuxit ur alla pyjamasar, har fått några nya av sin mormor. Bland annat denna fina från Lindex. Hon blev jätteglad när vi tog på den, pekade på hundarna och sa "ta, ta" (hennes ord för titta). 
10. Tyvärr avslutar vi veckan med världens sorgligaste besked. En av Stellas valpar har råkat ut för en olycka och somnat in. De är bara ett halvår gamla och familjen som hon flyttade till är helt knäckta. Så fruktansvärt ledsamt, och himlen tycks gråta ikapp med det. Vila i frid fina lilla Maggan. 

Hoppas på en riktigt bra kommande vecka. Nu: film och en kopp te! 

Kommentera 0

DOM DÄR DAGARNA

Publicerat i: Olivia Mammablogg, baddräkt, barn blogg, modeblogg, strand

Det har inte blivit många sådana denna sommar, skulle nog kunna räkna dem på en hand, men oj så värdefulla de är. Olivias första sommar. Första sommaren vi får uppleva med dig - vår älskade tjej. Finns över en miljard saker jag vill göra med min lilla familj och jag är så lycklig över varenda sekund tillsammans. Snart åker vi utomlands för andra gången sedan vi blev tre och jag längtar så mycket. Men lika tacksam är jag över småsakerna i vardagen, som att äta nyplockade hallon på gräsmattan, titta på våra djur när de busar och höra ditt kluckande skratt, vällingstunden i soffan innan läggdags eller som igår, när vi var på babygymnastik ihop. Älskar alltihop och att bli mamma till dig Olivia, tillsammans men din fantastiska pappa, är det bästa jag någonsin gjort. Inget av det här kan man ens i närheten förstå innan man får barn och även om känslorna spretar åt alla håll är jag klokare och mer samlad än någonsin tidigare. Livet alltså!


Kommentera 0
Visa fler inlägg