Follow Ingrid Wenell -

EN KVÄLL I HONOLULU

Publicerat i: Livet, Mina outfits Hawaii, modeblogg, streetstyle

Hur cool är inte denna väska som jag fyndat i en liten butik här i Honolulu?! Älskar att köpa unika saker som inte finns hemma. Nu börjar resan gå mot sitt slut och imorgon är sista dagen här innan vi börjat den 16 timmar långa resan hem med två mellanlandningar. Lite ångest över det alltså. Men det ska väl gå bra det med. Sista dagen kommer spenderas i en liten surfarby i närheten samt lite vintageshopping. Å vad jag kommer längta tillbaka hit! 


Kommentera 0

PARADISET PÅ JORDEN

Publicerat i: Livet, Äventyr Resa, familj blogg, foto blogg, hawaii, reseblogg, waikiki beach

Hej från Hawaii! Vi har världens härligaste dagar här borta. Njuter av sol och bad och bara "är". Något iallafall jag är dålig på att vara där hemma. Det är så otroligt fint och trevligt här och vi har verkligen blivit kära i det här stället. Så rent och välordnat, supertrevliga människor och massor att göra. Jag trodde verkligen inte jag skulle gilla det SÅ mycket. Vi skulle lätt kunna bo här har vi konstaterat några gånger dessa dagar. Måste tillbaka någon gång! Rekommenderar alla att åka hit och det är verkligen perfekt om man har barn dessutom. 


Imorgon ska M ta en surflektion medan jag och Olivia hänger på stranden. Sen bär det av till en mindre strand där det ska finnas havssköldpaddor och fina korallrev att snorkla vid. Vill aldrig åka hem! 

Kommentera 0

SLUTDESTINATION HAWAII

Publicerat i: Foto, Livet, Äventyr fotoblogg, resa blogg, resa med barn, roadtrip usa, usa

Herregud vilken resa vi haft alltså. Vi har sett så himla mycket fantastisk natur och oändliga landskap, spenderat många timmar i bil, sovit i ett ca 40 grader varmt (på natten) Phoenix, shoppat massa vintage, svurit åt hur sunkigt Las Vegas är, druckit en hel del Jamba Juice, ätit alldeles för mycket skräpmat, pratat med många härliga amerikaner, nästan kört på en prärievarg, bytt bajsblöjor mitt i öknen vid sidan av vägen, blivit varnade för skallerormar (!), handlat på typiska små amerikanska butiker i ödemarken, kört fel några gånger för mycket, sett vilda kolibrier, tappat hakan vid Grand Canyon, vinkat till Mexico vid gränsen, ätit världens bästa burgare på ett surfhak i San Diego och mycket mycket mer. 


Nu återstår nästan en veckas sol och bad på Hawaii, där vårt äventyr slutar för denna gång. Kommer ta tid att smälta allt det här och det känns lite vemodigt att det gått så fort men jag är säker på att vi kommer återvända åtminstone till vissa av dessa platser. Hörs från Waikiki beach! 

Kommentera 1
Visa fler inlägg