Follow Ingrid Wenell -

HANDGJORD PERFEKTION

Publicerat i: Hem

Denna pall alltså - hur fin!? Lite i samma stil som en av mina drömmöbler just nu, nämligen en "påfågelkorgstol". Denna pall är handgjord i bambu och kommer från bästa Granit! 

Kommentera 0

Önskar er en superfin midsommar allihop! Är så lycklig över att få fira med mina älsklingar och bara ha det lugnt och skönt. Att festa och dricka lockar mig inte det minsta längre. Så nöjd med våra blomsterdekorationer också med tanke på att det är första gången jag gör sådana. Hoppas på att ha det som en mysig tradition med min älskade dotter i framtiden. Min klänning fyndade jag på H&M här om dagen och Olivias är en present från hennes moster. Nu blir det grill! 


Kommentera 0

UTEPLATS

Publicerat i: Hem, Livet

Slängde spontant ihop en liten plats att hänga på, på vår nuvarande altan, av lite allt möjligt som vi hade i förrådet. Planen för framtiden är att bygga ut huset och bygga in denna altan, men tills vidare kan vi ju lika gärna använda den. Är så glad att vi släpade med den gamla fina dörren från förra huset, då den passar perfekt som bord här nu. Även stolarna och bänken är därifrån. Mina medelhavsträd trivs superbra på altanen med då det är ljust men inte för varmt. Kryddväxter och krukor är från lagerhaus och ljusslingan från granit! Nu ska vi bara fixa ihop ett litet utekök med så är platsen perfekt för utehäng denna sommar! 

Kommentera 2
Visa fler inlägg