Follow Ingrid Wenell -

VÄXTNYTT

Publicerat i: Hem blogg, blom pidestal, inredning, kruka, lagerhaus, pidestal, växter
Jag har fått fixa och pussla en hel del med mina växter i vårt nya hus då det är mindre än vårt förra, för att få dem att passa in. Ännu är jag inte helt nöjd men det växer fram (haha?). Först ville jag ha lite mer enhetliga krukor tillsammans och eftersom fästmannen fått dille på att spraymåla saker han hittar på loppis och dylikt så "beställde" jag att mina krukor skulle få lite olika jordnära nyanser i grått, blått och beige. Himla fint tycker jag det blev! Sen har två växter fått plats vid kakelugnen på varsin pidestal, den vita från lagerhaus och den i rotting köpt på loppis. Gillar att få upp dem på lite höjd sådär. På tal om det ska vi ut på stan idag och kolla efter ännu en som ska passa in i vår nya platsbyggda hylla. Trevlig lördag på er ♥
Kommentera 0

KALHYGGET

Publicerat i: Foto, Mina outfits blogg, foto, mode foto, modeblogg
Tröja - Vintage // Klänning - H&M
En liten plåtning från här om dagen. Blir alltid lite ledsen i kroppen när jag ser platser som dessa. Nedhuggen skog och döda träd. Men, som vanligt fick jag en liten fotoidé, som jag brukar få när jag passerar alla möjliga olika miljöer och platser. Något sorgligt och dystert kan också bli ganska vackert, fint och skört. Håller ni med? ♥
Kommentera 0

VECKAN I BILDER

Publicerat i: Livet Ikea, blogg, linne, mamma blogg
Lite bilder från veckan som gått!
1. En liten tös som under veckan lärt sig sitta riktigt bra och älskar att sitta i sin fina barnstol och kladda med mat och leka med sina saker.
2. Fixar om några vintage jeans och ger dem lite olika detaljer. Får se hur resultatet blir!
3. Har börjat lägga om min kost en aning och försöker hitta bra alternativ till sötsaker, som jag ju älskar så mycket. Här har jag gjort rawfood-chokladbollar med russin, chiafrön och mandel. Mums!
4. Har en passionsblomma som verkligen börjat trivas här och håller på och tar över ett fönster.
5. Är inne i en ägg-period just nu och blir väldigt lycklig när jag lyckas koka ett, enligt mig, perfekt ägg.
6. Plockat in kvistar av päron och äpple samt brudspirea som jag väntar otåligt på att de ska slå ut.
7. Är fullkomligt kär i mina kärleks-spridande byxor från H&M:s senaste studiokollektion.
8. Blev ett gäng nya kuddfodral på Ikea sist. I linne och ett hlt nytt material som påminner om linne och görs av fiber från nässlor - ramie heter det!
Kommentera 0
Visa fler inlägg