Follow Ingrid Wenell -

BARA GRANEN SOM FATTAS

Publicerat i: Detaljer, Hem, Livet inredning, jul, julgran, julpynt, mammablogg, pynt, pyssel
(null)

(null)

(null)
Hur underbar är inte den här röran? Idag ska vi iväg till ett ställe där man kan hugga sin egen gran. Som självplock fast med granar! Hörde faktiskt på nyheterna igår att det mest miljövänliga valet av gran är en närodlad. Den är till och med bättre än en i plast, TROTS att de varar livet ut. Något vi dock aldrig skulle välja ändå. Granar ska dofta! Och visst är det ändå något vackert i att de alla är unika och inte så perfekta? 
Kan sakna lite att ha egen skog att hugga gran i, som vi hade på vår förra tomt. Det var så mysigt att gå där och välja ut en. Men det här blir ett bra alternativ! Hur gör ni? Hugger, köper eller väljer ni kanske plast? 
Blir spännande att se om pyntet får hänga kvar nu när Olivia är betydligt mer busig än förra julen. Glad tredje (!) advent på er! 
Kommentera 1

VINTERLAND

Publicerat i: Foto, Hem, Livet, Olivia barn, familj, foto, hem, hus, jul, mammablogg, snö, trädgård, vinter
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Efter att dessa bilder togs har det snöat konstant och lagt sig ett ca två dm tjockt, fluffigt vitt täcke över vår lilla by. Helt underbart! Hoppas verkligen det får stanna.
Hörrni det är äntligen fredag och idag kommer vår man hem från Stockholm igen. Gud vad man saknar varandra när man är ifrån varandra några dagar. Olivia har till och med börjat fråga efter pappa, lilla älsklingen. Då är det tur det finns FaceTime!
I helgen ska vi fixa det sista inför julen såsom gran, lite godis och så några klappar till julklappsleken vi ska ha med M:s familj på måndag. Blir nog även årets sista second-handrunda imorgon också. Ska bli så mysigt!
För en gångs skull känner jag mig redo för jul i god tid och inte det minsta stressad. Har hunnit med det mesta jag vill göra och vill bara få spendera tid med mina älsklingar. Resten är inte så viktigt. Var skönt att börja med saker redan första december så jag har haft god tid på mig. Har till och med hunnit göra egen glögg. Bara det! 
Nu ska Olivia och jag fixa lite småsaker och sen gå och hämta ut några spännande paket som landat på Ica. Trevlig fredag! 

PS! Glöm inte tävlingen på min instagram där ni kan vinna en likadan overall från Kuling som Olivia har på bilderna, i rosa eller turkos! Spana in det HÄR !
Kommentera 0

INSTA GIVEAWAY

Publicerat i: Livet, Olivia barn blogg, barnkläder, giveaway, mammablogg
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
I samarbete med Lekmer.se och Babyshop.se  kan man nu via min Instagram (@ingridwenell) vinna någon av dessa overaller från märket Kuling. Den rosa är i storlek 90 och den turkosa i storlek 80. Superfina, varma och som gjorda för lek och bus i snön. Dessutom utrustade med flera reflexer. 
Olivia använder sina vinterkläder från samma märke dagligen och är alltid varm och torr. 
Gå in på min Instagram och läs hur ni ska göra för att vinna en. Väljer två vinnare på fredag! 
Kommentera 2
Visa fler inlägg