Follow Ingrid Wenell - BADRUMSTANKAR

BADRUMSTANKAR

Publicerat i: Hem, Livet
Bilder - Pinterest
 
Vårt hus är litet och kompakt och likaså vårt lilla badrum som för länge sedan var husets entré i form av en glasveranda. Där finns det man behöver i litet format; en dusch, en bänk med handfat och förvaring, toalett och en tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Visst hade vi önskat mer yta och ännu ett badrum på ovanvåningen, men det duger så länge. Hela vårt hus är lagom och innehåller det vi behöver just nu, men visst vill vi göra vissa förändringar, inte minst i badrummet.
 
Det är smakfullt renoverat med helkaklade väggar och golv och ganska rymlig dusch, men där vill vi ändå lyxa till det lite och vår tanke är ett litet sittbadkar att värma sig i efter en vinterpromenad och såklart en rejäl takdusch där man kan stå och njuta länge, länge. Ovan ser ni fantastiskt fin inspiration till detta och gör man rätt så klarar man sig nog absolut med ett litet kompakt badrum, eller vad tror ni? 
 
Vi kommer så småningom byta ut även bänken och handfat samt spegel men en sak i taget. Takdusch och badkar är prio och tillför ju en rejäl lyxkänsla och dessutom perfekt för Olivia som älskar både att bada och duscha. Hos badshop.se finns många fina takduschar till bra priser, för er andra som är sugna! Önska oss lycka till ♥
 
 
 
 
* Inlägget publiceras i samarbete med Badshop.se *