Follow Ingrid Wenell - EN TRIPP TILL GDANSK

EN TRIPP TILL GDANSK

Publicerat i: Livet, Resa Europa, Gdansk, polen, resa, resetips, resor, restips
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi är nu hemma igen efter några riktigt fina dagar i Gdansk, polen. Så mysig liten stad bara 40 minuter bort med flyget! Vi har ätit så himla mycket god mat, besökt museum, fyndat i roliga butiker, gått på spa och framförallt bara tagit hand om varandra och haft lugn och ro. Första resan som föräldrar, utan barn. Och Olivia? Ja, hon har haft det helt fantastiskt med sin farmor och farfar. Hade knappt tid med oss när vi kom hem! 

Kan verkligen rekommendera Polen för sitt otroliga matutbud och till väldigt låga priser dessutom. Vi har verkligen ätit gott varje dag och knappt gjort av med några pengar alls. Och så är det ju så fint där med, älskar de färgglada husen överallt! Shoppingen är väl lite sisodär i just Gdansk men också väldigt billig om man hittar något. Men utbudet kanske inte är det bästa tyvärr. Men vi fyndade en hel del roliga leksaker och prylar till Olivia. Hör av er om ni vill ha tips på just Gdansk! 

Nu ska jag sova för imorgon bär det av till Göteborg för min del där jag ska få bli ompysslad av min kära syster inför bröllopet. Lyxvecka för mig alltså! 

#1 - - Ida:

Vilka underbara bilder! Blir ännu mer nyfiken på Gdansk nu, tack för tipset :D

Svar: Tack snälla!! Ja men åk dit! Helt klart värt! Maila mig om du vill ha tips :)
Ingrid Wenell

#2 - - Kaja:

Fina bilder, men jag tror inte att Gdansk är en liten stad ;)

Svar: Inte till storlek kanske, men centrum och gamla stan är ganska kompakt!
Ingrid Wenell