Follow Ingrid Wenell - ÄPPELFEST

ÄPPELFEST

Publicerat i: Livet, Olivia barn, mamma, mammablogg, äpplen
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Klänning - Mainio Clothing // Skor - Kavat
Är den inte underbar, den här säsongen? När man bara kan gå ut och plocka ett äpple direkt från trädet och sätta tänderna i. När det är precis lagom varmt och skön luft. När gräset och träden fortfarande är gröna. När kärleksört och dahlia växer så det knakar. Bästa månaden att fira födelsedag på!
Vi har mest tagit det lugnt idag på min dag. Packat inför Polen-resan imorgon och för Olivias dagar hos farmor och farfar. Och så besökte vi världens roligaste ställe (för både vuxna och barn) - nybyggda Leos Lekland här i Halmstad! Det var min enda önskan idag, att få göra något sådant kul med mina älsklingar och att få se Olivias lycka lysa om henne. Oslagbart! 
Imorgon flyger vi tidigt till Gdansk och även om det ska bli sjukt mysigt och kul att utforska en ny plats, så känns det märkligt och lite jobbigt med första resan utan Olivia sedan hon kom. Aldrig varit ifrån henne så länge. Men det ska nog gå bra och jag vet att hon kommer ha jättekul. Men, tacka f-n för FaceTime! Ni som vet, ni vet. Nu ska jag sova första natten som 30-plussare! Puss på er. 
#1 - - EVELINA:

Grattis till dig! Och du har så rätt, en suveränt bra månad att ha som sin månad! :)

Ha det riktigt kul i Gdansk, förstår att det är delade känslor när du ska vara borta från Olivia, men det kommer gå jättebra! <3 Och så fina bilder på henne, hon är så fin!

Svar: Åå tack fina du för dina ord! Vi har haft det super och är nu hemma igen. Stor kram
Ingrid Wenell

#2 - - Åsa på Busandebarn:

Vilka fina bilder du har tagit! De ger en så mysig och höstig känsla <3
Känner igen känslan: det är jobbigt första gången man ska lämna sitt barn en längre tid. Som tur är så brukar det alltid vara värre för föräldern än för barnet :)

Svar: Tack snälla du! Dina ord värmer verkligen!! Ja nu är vi hemma igen och Olivia har haft det minst lika bra som vi haha! Kram
Ingrid Wenell