Follow Ingrid Wenell - september 2018

INOMHUSDAG

Publicerat i: Hem, Livet, Olivia barn, hem, livet, mamma, mammablogg
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Olivia i världens sötaste och mjukaste kläder från bästa Yarnmade som vi är ambassadörer för. 
Idag har vi en riktig inomhusdag då det stormar rejält utanför fönstret. Hos er också? Vi har haft picknick på vardagsrumsgolvet, lekt med alla leksaker, tittat på Nicke Nyfiken och bara myst tillsammans. Snart kommer pappan hem och då ska jag göra min berömda pasta med svampsås och bacon. Härliga fredag!
Ja hörrni, om en vecka lär vi vara extremt nervösa och förhoppningsvis har vi fått ordning på det mesta av dekorationer och annat. Nu är det bannemig nära!
Glad helg på er! 
Kommentera 0

TVÅ VECKOR KVAR

Publicerat i: Bröllop, Livet bröllop, bröllopsplanering, dekorationer
(null)

(null)

(null)
Ojojoj, nu är det nära hörrni, och magsåren växer haha! Nu är det mycket planering vill jag lova och det är himla tur att min blivande make är betydligt mer lugn än mig för annars hade detta aldrig gått. 

Har i samarbete med Bröllopsdekorationer.com fått hem så himla fina saker att dekorera med. Nu vill vi bara sätta klorna i middagslokalen och orangeriet där vi ska säga ja till varandra. Nu är det nervöst alltså! 

Kram på er denna lördagskväll. 
Kommentera 1

MORGON I KÖKET

Publicerat i: Hem, Livet, Olivia barn, familj, hem, mammablogg, pyjamas
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Godmorgon på er denna fredag! Idag är äntligen jag och lillan lediga tillsammans efter mycket jobb- och förskolepussel. Det här nya livet alltså! Hur vänjer man sig? Mycket planering och pyssel just nu för att få ihop dagarna. Jag har nog aldrig känt mig så utmattad som jag gör nu faktiskt i och med bröllopet och allt annat. Men det lugnar väl ner sig tillslut!
Idag ska jag och Olivia bara ta det lugnt och mysa, hämta ut några paket och kanske besöka öppna förskolan. Vad ska ni hitta på? 
Kommentera 0
Visa fler inlägg