Follow Ingrid Wenell - september 2018

FÖRMIDDAG I TRÄDGÅRDEN

Publicerat i: Livet, Olivia, Trädgård barn, höst, kuling, livet, mamma, mammablogg, mammalivet, samarbete
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) (null)

(null)
En riktigt kylig men solig förmiddag idag i trädgården, som mer och mer går mot höst. Mycket blommar fortfarande men visst börjar man se hur naturen börjar varva ner och förbereda sig för vintervila. Vackert ändå!
Olivia har, i samarbete med Lekmer.se fått världens mysigaste fleece-overall, som är perfekt för dagar som dessa. Varm och skön men ändå smidig att röra sig och leka i. 
Vi passade på att gunga lite i gungan hon knappt kommer i- eller ur längre samt har plockat massa blommor och grönt som ska med till bröllopet i helgen. I övermorgon åker vi! 
Hoppas ni har en härlig start på veckan! 
Kommentera 1

INOMHUSDAG

Publicerat i: Hem, Livet, Olivia barn, hem, livet, mamma, mammablogg
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Olivia i världens sötaste och mjukaste kläder från bästa Yarnmade som vi är ambassadörer för. 
Idag har vi en riktig inomhusdag då det stormar rejält utanför fönstret. Hos er också? Vi har haft picknick på vardagsrumsgolvet, lekt med alla leksaker, tittat på Nicke Nyfiken och bara myst tillsammans. Snart kommer pappan hem och då ska jag göra min berömda pasta med svampsås och bacon. Härliga fredag!
Ja hörrni, om en vecka lär vi vara extremt nervösa och förhoppningsvis har vi fått ordning på det mesta av dekorationer och annat. Nu är det bannemig nära!
Glad helg på er! 
Kommentera 0

TVÅ VECKOR KVAR

Publicerat i: Bröllop, Livet bröllop, bröllopsplanering, dekorationer
(null)

(null)

(null)
Ojojoj, nu är det nära hörrni, och magsåren växer haha! Nu är det mycket planering vill jag lova och det är himla tur att min blivande make är betydligt mer lugn än mig för annars hade detta aldrig gått. 

Har i samarbete med Bröllopsdekorationer.com fått hem så himla fina saker att dekorera med. Nu vill vi bara sätta klorna i middagslokalen och orangeriet där vi ska säga ja till varandra. Nu är det nervöst alltså! 

Kram på er denna lördagskväll. 
Kommentera 1
Visa fler inlägg