Follow Ingrid Wenell - OCH SÅ VAR HON TVÅ

OCH SÅ VAR HON TVÅ

Publicerat i: Livet, Olivia, Personligt mamma, mammablogg
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vår tvååring, världens snällaste, godaste, smartaste, mest omtänksamma lilla tjej har blivit stor. Ingen bebis längre, utan ett barn. Hur hände det? Hur jag jag lyckats vara mamma och få en liten unge att överleva och växa sig till en egen liten person? Jag som aldrig haft rutiner eller koll på någonting? Som valde shopping framför att äta och som sov halva dagarna och var uppe hela nätterna? Har jag verkligen varit mamma i två år? Och dessutom verkar ha lyckats ganska bra?

Ja, det är sannerligen märkligt och känslorna spretar åt alla håll. Längtan efter ett syskon har börjat växa, men också rädslan över att det inte bara skulle vara vi tre längre. Ångesten över att inte kunna ge min älskade Olivia allt fokus, men samtidigt en nyfikenhet på hur hon hade varit som storasyster. Att få ge henne ett hyfsat jämngammalt syskon att leka med, något jag själv alltid önskade (även om jag har världens bästa storasyskon). Ja, kluven är jag och jag tror jag är ganska lycklig som det är med att vara mamma till den här fantastiska tjejen, för det är verkligen en ära. Men vem vet! Snart kanske det börjar jäsa även i min mage igen. 

Här förbereda det för kalas på lördag och som grädde på allt har jag gått och blivit förkyld. Just sådant man som mamma inte har tid med, så vi skippar helt enkelt att bry oss om det och bara kör på, som alltid. Vad hittar ni på denna torsdag? #1 - - Vano:

Ett stort Grattis till henne :)

Svar: Tack snälla du!! <3
Ingrid Wenell