Follow Ingrid Wenell - UPPDATERAT MIG TILL EKO

UPPDATERAT MIG TILL EKO

Publicerat i: Hem, Livet Hem, ekologiskt, rengöring, samarbete, tvätta bebiskläder, tvättmedel, veganskt
I samarbete med Mulieres
 
Jag är väldigt stolt över att få berätta att jag blivit ambassadör för Mulieres ekologiska och veganska tvättmedel och rengöringsprodukter. Jag tillhör tyvärr dem som tidigare köpt tvättmedel och sköljmedel med stark doft, även om jag försökt välja svanen-märkt iallafall. Men jag har trott att man måste ha sköljmedel för att kläder och lakan ska bli mjuka, men nu har jag tänkt om.
Mulieres produkter är baserade på olivolja och innehåller bara naturliga ämnen och aromer. De är 100% veganska och innehåller inga parabener eller konstgjorda aromer eller färgämnen. Inte nog med det är förpackningen helt ekologisk då all plast är återvinningsbar och ytterförpackningen antingen går att komposteras eller återvinnas med annat papper. Hur bra!? 
Och vad tycker jag om dem då? Jag älskar dem! Tvätten blir mjuk och doftar svagt och fräscht. Inget sköljmedel så långt ögat kan nå, vilket sparar både pengar och miljö. Våra favoritdofter är "Nordic Forest" och "Rose Garden" och så är såklart den helt doftfria "Pure Unscented" perfekt till Olivias kläder och lakan. Jag menar, barn doftar ju ljuvligt helt naturligt och det finns ingen anledning att utsätta henne för parfym.
Nu längtar jag tills i vår då man kan hänga ut tvätten igen, för mer miljövänligt blir det inte! Läs mer om dessa fantastiska produkter på Mulieres.se.