Follow Ingrid Wenell - NÄR LIVET GÖR SIG PÅMINT

NÄR LIVET GÖR SIG PÅMINT

Publicerat i: Livet livet, mamma, mammablogg, valpar
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hej på er! Här kommer en salig blandning av bilder från den senaste tiden. Har tyvärr inte riktigt haft tid eller ork att blogga då vi haft ett par tuffa veckor. 
Våra älskade små valpar har fötts och det blev till en början sex små fina liv. Men trots Stellas kamp och hårda arbete så har hon inte kunnat ge dem den näring de behöver. Inte nog med det fick hon själv förra veckan en akut och väldigt allvarlig diabetes så hon blev inlagd på djursjukhus. Vi hade de värsta dagarna i vårt liv och var nästan helt säkra på att förlora vår bästa vän. Så vi levde i ständig oro i några dagar samtidigt som vi kämpat gärnet med att ge valparna ersättning och få dem att överleva utan sin mamma. Har gråtit konstant hela helgen men tillslut fick vi glädjebeskedet att Stella mår bättre och fick komma hem. Lyckan var total. Men tyvärr var en valp alldeles för svag och mådde väldigt dåligt så vi fick ta det fruktansvärda beslutet att låta henne somna in. Det har gjort så ont i oss att se henne lida och inte utvecklas som sina syskon. Så nu är hon en änglahund. Men ändå, bebisar ska inte lämna så tidigt..
Men, Stella mår bättre och får nu insulinsprutor varje dag och vi har noga hålltider med mat. Valparna får vi fortsätta mata utan Stellas hjälp tills de flyttar hemifrån. Annars då? Jo vi försöker komma tillrätta med vardagen, julpynta lite smått, umgås med vår älskade dotter och fixa med vårt hem. Olivias rum är nu förresten färdigt med endast lite småfix kvar, så ska visa mer därifrån någon dag. 
Ibland kommer livet emellan och då är faktiskt inte blogg och instagram prio. Nu får vi kämpa vidare och göra allt vi kan för att det ska lugna ner sig igen. Stor kram på er!