Follow Ingrid Wenell - november 2018

NÄR LIVET GÖR SIG PÅMINT

Publicerat i: Livet livet, mamma, mammablogg, valpar
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hej på er! Här kommer en salig blandning av bilder från den senaste tiden. Har tyvärr inte riktigt haft tid eller ork att blogga då vi haft ett par tuffa veckor. 
Våra älskade små valpar har fötts och det blev till en början sex små fina liv. Men trots Stellas kamp och hårda arbete så har hon inte kunnat ge dem den näring de behöver. Inte nog med det fick hon själv förra veckan en akut och väldigt allvarlig diabetes så hon blev inlagd på djursjukhus. Vi hade de värsta dagarna i vårt liv och var nästan helt säkra på att förlora vår bästa vän. Så vi levde i ständig oro i några dagar samtidigt som vi kämpat gärnet med att ge valparna ersättning och få dem att överleva utan sin mamma. Har gråtit konstant hela helgen men tillslut fick vi glädjebeskedet att Stella mår bättre och fick komma hem. Lyckan var total. Men tyvärr var en valp alldeles för svag och mådde väldigt dåligt så vi fick ta det fruktansvärda beslutet att låta henne somna in. Det har gjort så ont i oss att se henne lida och inte utvecklas som sina syskon. Så nu är hon en änglahund. Men ändå, bebisar ska inte lämna så tidigt..
Men, Stella mår bättre och får nu insulinsprutor varje dag och vi har noga hålltider med mat. Valparna får vi fortsätta mata utan Stellas hjälp tills de flyttar hemifrån. Annars då? Jo vi försöker komma tillrätta med vardagen, julpynta lite smått, umgås med vår älskade dotter och fixa med vårt hem. Olivias rum är nu förresten färdigt med endast lite småfix kvar, så ska visa mer därifrån någon dag. 
Ibland kommer livet emellan och då är faktiskt inte blogg och instagram prio. Nu får vi kämpa vidare och göra allt vi kan för att det ska lugna ner sig igen. Stor kram på er! 


Kommentera 0

UPPDATERAT MIG TILL EKO

Publicerat i: Hem, Livet Hem, ekologiskt, rengöring, samarbete, tvätta bebiskläder, tvättmedel, veganskt
I samarbete med Mulieres
 
Jag är väldigt stolt över att få berätta att jag blivit ambassadör för Mulieres ekologiska och veganska tvättmedel och rengöringsprodukter. Jag tillhör tyvärr dem som tidigare köpt tvättmedel och sköljmedel med stark doft, även om jag försökt välja svanen-märkt iallafall. Men jag har trott att man måste ha sköljmedel för att kläder och lakan ska bli mjuka, men nu har jag tänkt om.
Mulieres produkter är baserade på olivolja och innehåller bara naturliga ämnen och aromer. De är 100% veganska och innehåller inga parabener eller konstgjorda aromer eller färgämnen. Inte nog med det är förpackningen helt ekologisk då all plast är återvinningsbar och ytterförpackningen antingen går att komposteras eller återvinnas med annat papper. Hur bra!? 
Och vad tycker jag om dem då? Jag älskar dem! Tvätten blir mjuk och doftar svagt och fräscht. Inget sköljmedel så långt ögat kan nå, vilket sparar både pengar och miljö. Våra favoritdofter är "Nordic Forest" och "Rose Garden" och så är såklart den helt doftfria "Pure Unscented" perfekt till Olivias kläder och lakan. Jag menar, barn doftar ju ljuvligt helt naturligt och det finns ingen anledning att utsätta henne för parfym.
Nu längtar jag tills i vår då man kan hänga ut tvätten igen, för mer miljövänligt blir det inte! Läs mer om dessa fantastiska produkter på Mulieres.se.
 
Kommentera 0

PAPPAS DAG

Publicerat i: Livet, Olivia barn, fars dag, foto, mamma, mammablogg
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Stort grattis till alla fina pappor idag. Här är det sjukstuga igen och pappan i fråga har jobbat hela kvällen. Men vi har myst inomhus i pyjamas hela dagen, tittat på massa foton tillsammans och läst sagor. Inte fel med sådana dagar ibland måste jag säga, men nu får dessa förbaskade baciller ta semester. 

Har ni firat idag? 
Kommentera 2
Visa fler inlägg