Follow Ingrid Wenell - november 2018

UPPDATERAT MIG TILL EKO

Publicerat i: Hem, Livet Hem, ekologiskt, rengöring, samarbete, tvätta bebiskläder, tvättmedel, veganskt
I samarbete med Mulieres
 
Jag är väldigt stolt över att få berätta att jag blivit ambassadör för Mulieres ekologiska och veganska tvättmedel och rengöringsprodukter. Jag tillhör tyvärr dem som tidigare köpt tvättmedel och sköljmedel med stark doft, även om jag försökt välja svanen-märkt iallafall. Men jag har trott att man måste ha sköljmedel för att kläder och lakan ska bli mjuka, men nu har jag tänkt om.
Mulieres produkter är baserade på olivolja och innehåller bara naturliga ämnen och aromer. De är 100% veganska och innehåller inga parabener eller konstgjorda aromer eller färgämnen. Inte nog med det är förpackningen helt ekologisk då all plast är återvinningsbar och ytterförpackningen antingen går att komposteras eller återvinnas med annat papper. Hur bra!? 
Och vad tycker jag om dem då? Jag älskar dem! Tvätten blir mjuk och doftar svagt och fräscht. Inget sköljmedel så långt ögat kan nå, vilket sparar både pengar och miljö. Våra favoritdofter är "Nordic Forest" och "Rose Garden" och så är såklart den helt doftfria "Pure Unscented" perfekt till Olivias kläder och lakan. Jag menar, barn doftar ju ljuvligt helt naturligt och det finns ingen anledning att utsätta henne för parfym.
Nu längtar jag tills i vår då man kan hänga ut tvätten igen, för mer miljövänligt blir det inte! Läs mer om dessa fantastiska produkter på Mulieres.se.
 
Kommentera 0

PAPPAS DAG

Publicerat i: Livet, Olivia barn, fars dag, foto, mamma, mammablogg
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Stort grattis till alla fina pappor idag. Här är det sjukstuga igen och pappan i fråga har jobbat hela kvällen. Men vi har myst inomhus i pyjamas hela dagen, tittat på massa foton tillsammans och läst sagor. Inte fel med sådana dagar ibland måste jag säga, men nu får dessa förbaskade baciller ta semester. 

Har ni firat idag? 
Kommentera 0

BLAND HÖSTLÖVEN

Publicerat i: Livet, Olivia Barn blogg, Mammablogg, barn, barn foto, barnkläder, foto, fotoblogg, höst, höstkläder barn, livet, mamma
Knäppte dessa bilder på busfröet på väg hem från förskolan igår. Vilken underbart fin höst vi har! Testade vårt nya objektiv och är väldigt nöjd med bildresultatet. Vårt andra gick ju sönder och vi hade bara det så har varit utan kamera i nästan en månad, vilket gett mig världens abstinens och väldigt mycket att ta igen. Men nu så!
 
Olivias fina jacka är ny och kommer ifrån Zara. Mössan är från Tinycottons och världens bästa höstskor från Tretorn och ni hittar dem hos Lekmer.se, dessutm på rea just nu. De är varmt fodrade och vattentäta, så perfekta för kallare väder. Passa på vettja!
 
Annars då? Jo, vi har fått valpar igen! Sex stycken blev det även denna gång varav två flickor och fyra pojkar. Mycket jobb men blir spännande att följa deras utveckling och hitta bra hem till dem senare. Stella gör ett toppenjobb som mamma och de är så söta de små liven. Lovar att fota dem och visa.
 
Nu ska jag fixa lite med Olivias rum som nästan är helt färdigrenoverat nu, och jisses så fint det blir. Nästan så jag vill flytta in där själv. Sen kommer min mamma och hälsar på. Trevlig onsdag på er ♥
Kommentera 1
Visa fler inlägg