Follow Ingrid Wenell - EN HELG I STOCKHOLM

EN HELG I STOCKHOLM

Publicerat i: Livet Stockholm, barn, familj, livet, mamma
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Gröna Lund med lyckligt barn, konstant sommarvärme, ljusa kvällar, boende på båt med utsikt över halva stan, kärlek, milkshakes, strosande i solnedgången, minnen från förr, middag med gamla vänner, gungande vid varje lekplats vi passerade, inte en enda tur i tunnelbanan, utekonsert till sena kvällen och så massa, massa mys med mina älsklingar. Behöver jag säga att vår helg i Stockholm tillsammans var ren magi? 
Vi behövde verkligen den kvalitetstiden som familj och nu har vi laddat batterierna för nya spännande utmaningar som kommer nu i veckan. Så härligt att besöka våra gamla trakter där vi träffades, och uppleva allt på nytt. Med vår lilla älskling som sällskap. Tänk så mycket som hänt på fyra år. Från det första nervösa mötet vid slussen, till barnvagnspromenader tillsammans och mängder med kärlek och minnen som bara fylls på. Livet alltså. 
Nu är vi hemma igen och möttes av en trädgård som exploderat av blommor och grönska och vi gick inte ens in i huset när vi kom hem, utan bara släppte all packning och sög in försommaren. Underbart! 
Har sommaren kommit till er med? 
#1 - - Isa:

Nu måste jag skriva det här igen: vet du hur mysig din blogg är?! Älskar känslan man får av pretty much alla inlägg :) Den är ganska olik alla andra bloggar jag läser (inte något negativt) men jag blir verkligen imponerad av hur duktig du är! Det var allt jag hade på hjärtat, haha. Kram

Svar: Men alltså ÅÅÅ vad gulligt av dig att säga så!! Det värmer enormt att höra och att min blogg är olik andra är bara positivt tycker jag! Tack snälla för dina ord <3
Ingrid Wenell