Follow Ingrid Wenell - may 2018

BILDER FRÅN HELGEN

Publicerat i: Hem, Livet, Olivia, Trädgård barn, livet, maj, mammablogg, sommar, trädgård
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Lite bilder från en fantastisk helg. Jisses vilket väder maj bjuder på alltså. Är sommaren verkligen här på riktigt?
Vi har bara njutit av den och umgåtts med nära och kära, firat min bror som fyllt jämnt, fixat i trädgården och huset och såklart lekt och busat massor. Så härligt att bara kunna vara ute med Olivia på gräset och utforska världen tillsammans. 
Nu hoppas jag min nedrans förkylning ger sig så vi får en bra start på veckan också. Trevlig måndag på er! 
Kommentera 1

FINASTE LILLA BALLONGEN

Publicerat i: Barnrum, Hem ballong, barn, barnrum, hem, influencer, inredning, mamma
(null)
(null)
I samarbete med nystartade butiken Moak & Friends har Olivia fått den här fantastiskt fina ballongen från ByOn Mini, att hänga på väggen i sitt rum. Ser verkligen fram emot att sätta den på en fin plats där inne så fort vi fått mer ordning där. Har köpt färg nu för att göra en målning på en fondvägg där inne och där tror jag denna porslinsballong blir perfekt sedan. Lovar att visa!

Önskar er en härlig fredag fina ni, och stort tack för alla fina ord på sistone. De värmer verkligen <3 * Inlägget är ett samarbete med Moakfriends.se
Kommentera 1

DOFTERNAS DOFT

Publicerat i: Hem, Livet, Trädgård hem, inredning, sommar, syren, syrenblommor, trädgård
(null)

(null)

(null)

(null)
Alltså syrener, är det möjligt att inte älska dem? Färgerna, barndomsminnena och framförallt - doften! Vi har riktigt gamla sorter i vår trädgård, både vita och lila, som doftar massor och helt ljuvligt, och de är alla i full blom nu. Lite tidigt kanske men vad gör det när man längtat så? Hoppas de orkar blomma riktigt länge för vilken lyx det är att plocka in. Har en kvist i nästan varje rum och det är verkligen en oslagbar sommardoft. Finns den som parfym tro? Isåfall behöver jag den i mitt liv! Har era syrénbuskar också börjat blomma där ni bor?

Idag börjar jag mitt nya jobb förresten. Bara deltid sålänge tills Olivia börjar förskola i augusti. Rätt skönt med mjukstart efter två år hemma (!). Lite nervös men det ska väl gå denna gång också tänker jag. Önskar er en fin onsdag! 


Kommentera 4
Visa fler inlägg