Follow Ingrid Wenell - GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK!

Publicerat i: Hem, Livet, Olivia, Personligt barn, mammablogg, påsk
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Lite blandade bilder från vår påskvecka både hemifrån och härifrån Södermanland där vi spenderar helgen. Hur söt är min lilla påskhare på en skala?? Alltid lika go och glad! 
Hon tycker det är fantastiskt att vara här på landet och bara få vara barn. Har gjort i ordning flera små påskägg med lite pyssliga saker i varje som hon ska få leta efter idag. Älskade unge. Är så lycklig över att få fira alla dessa högtider och traditioner med henne. Samtidigt påminns jag om alla barn där ute som inte har det bra, utan som lever fruktansvärt plågsamma liv utan mat, kläder, lek eller en trygg famn. Alla små "Olivior" som lever på flykt från ondskan och som får men för livet av allt hemskt de tvingas vara med om, och som blir behandlade som ohyra sen när de inte passar in på sin nya plats i världen. Det gör så ont i mig och jag önskar jag kunde ge dem allihop min kärlek och trygghet. Önskar jag kunde trolla bort all ondska och grymhet ur deras liv och låta dem få vara barn och bara få bekymra sig över den där första förälskelsen eller om man kommer få det man önskat sig till sin födelsedag. Världen är olycklig. 

Men, världen är också god, fin och fasansfullt vacker på många vis och det tänker jag fira idag med min älskade lilla familj. 

Önskar er en underbar påsk allesammans! 


#1 - - JUNITJEJ:

Vilka fina bilder! GLAD PÅSK!

Svar: Tack fina!!
Ingrid Wenell