Follow Ingrid Wenell - march 2018

GLAD PÅSK!

Publicerat i: Hem, Livet, Olivia, Personligt barn, mammablogg, påsk
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Lite blandade bilder från vår påskvecka både hemifrån och härifrån Södermanland där vi spenderar helgen. Hur söt är min lilla påskhare på en skala?? Alltid lika go och glad! 
Hon tycker det är fantastiskt att vara här på landet och bara få vara barn. Har gjort i ordning flera små påskägg med lite pyssliga saker i varje som hon ska få leta efter idag. Älskade unge. Är så lycklig över att få fira alla dessa högtider och traditioner med henne. Samtidigt påminns jag om alla barn där ute som inte har det bra, utan som lever fruktansvärt plågsamma liv utan mat, kläder, lek eller en trygg famn. Alla små "Olivior" som lever på flykt från ondskan och som får men för livet av allt hemskt de tvingas vara med om, och som blir behandlade som ohyra sen när de inte passar in på sin nya plats i världen. Det gör så ont i mig och jag önskar jag kunde ge dem allihop min kärlek och trygghet. Önskar jag kunde trolla bort all ondska och grymhet ur deras liv och låta dem få vara barn och bara få bekymra sig över den där första förälskelsen eller om man kommer få det man önskat sig till sin födelsedag. Världen är olycklig. 

Men, världen är också god, fin och fasansfullt vacker på många vis och det tänker jag fira idag med min älskade lilla familj. 

Önskar er en underbar påsk allesammans! 


Kommentera 1

BLOMMIG BLUS

Publicerat i: Livet, Min garderob Mammablogg, Mode, Stockholm, barn, blommig, vår, vårmode
Här är nya favoriten i garderoben - blommiga blusen från H&M! Tycker den är så härlig och vårig att jag blir alldeles glad när jag ser den. Håller ni med? 
 
Våren verkar sakta men säkert vara på väg utanför fönstret också och idag susar jag och Olivia iväg med tåget upp till Stockholm för lite spännande äventyr. Egentligen skulle vi ju åkt upp till Södermanland på fredag men detta blev lite hastigt bestämt så vi tar tåget idag istället och så stannar vi hos min pappa några dagar extra nu och så hela påsken. Mannen och hundarna i vårt liv kommer på fredag, så vi får riktigt många dagar av mys tillsammans med nära och kära. Blir underbart för O att få träffa morfar lite extra. Men först som sagt - Stockholm och lite spännande saker som jag hoppas år i lås. Vi har laddat väskan med äggmackor, bananer och "babblarna" att titta på, så tågresan ska väl gå som en dans, eller hur? ♥
Kommentera 2

RIBBAT TILL MINI

Publicerat i: Olivia Mammablogg, barnkläder, barnmode, barnmodell, ekologiska barnkläder, samarbete
Vår lilla toka i världens skönaste och finaste, ribbade set från Pomp de Lux. I samarbete med dem fick vi välja ut några fina vårfavoriter till Olivia och jisses vad svårt det var, för så mycket fint de hade. Men det föll på dessa puderrosa, ribbade leggings med tillhörande tröja, samt några andra fina plagg för våren som jag visar i senare inlägg. Riktigt mycket fint som sagt i dova, härliga färger, sköna material och till galet bra priser. Kolla in vettja!
 
 
 
*Inlägget publiceras i samarbete med Pompdelux.com*
Kommentera 2
Visa fler inlägg