Follow Ingrid Wenell - RESEMINNEN

RESEMINNEN

Publicerat i: Livet, Pyssel, Resa, Äventyr Resa, foto, fotobok, grekland, resminnen, smartphoto
Hej på er denna fredag! Ett år sedan vi var i underbara Grekland och det går inte en dag utan att jag längtar tillbaka till det fantastiska landet. Citron- och fikonträd överallt, kristallklart vatten, solvarma kalkstensklippor, pastellfärgade gränder, maten, människorna.. ja allt! Det tog tid, men jag gjorde för ett tag sedan äntligen en fotobok från resan, något vi tänk göra för varje resa vi gör, och jag vill bara tipsa er om Smartphotos fotoboks-creator. Det blir så fint! Här har jag valt en pärm i linnetyg för att passa den övriga inredningen, och man kan lägga bilder och text hur man vill - perfekt tycker jag! Kolla in det HÄR vettja! Glöm dessutom inte att registrera er på Refunder, så får ni pengar tillbaka på er beställning. Väldigt fiffigt, och JA, det funkar verkligen.
Nu ska jag bara ta tag i USA-resan och Olivias första år också (typ ett år för sent). Ganska många bilder att gå igenom där haha, men väldigt kul att ha sedan, titta tillbaka och minnas tillsammans.
Idag fyller min bättre hälft år och vi ska fira hela dagen och bara mysa tillsammans, käka tårta och kolla VM. Trevlig fredag på er ♥
#1 - - iseedee:

Det är så härligt att spara sina minnen i en fin liten fotobok! Jätte bra tips!

Svar: Tack vad kul att du gillar det!!
Ingrid Wenell