Follow Ingrid Wenell - june 2018

MIN PLATS PÅ JORDEN

Publicerat i: Livet, Resa Sverige, Södermanland, Sörmland, barn, familj, mammablogg, sommar
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)
Bildbomb från vår vecka i mitt käraste Sörmland, där mitt hjärta bor. Älskar att bo i Halmstad, men Södermanland är där jag är som lyckligast, så är det bara. 
Trots otur med väder och diverse sjukdomar i början av vår vistelse, så har vi haft helt magiska stunder med sol, bad, mys med nära och kära och härliga familjeutflykter. Helt underbart! 
Dessutom har vi hunnit med en del bröllopsplanering på plats som vi inte kan göra hemifrån. Men jag blir ändå bara mer och mer stressad och nervös, haha! Så mycket att fixa med att jag får magsår, men det ska väl gå tillslut. Vi har ju budgetbröllop och då är det lite trixigare med vissa saker än när man bara kan betala obegränsat med pengar. Men det är ju en del av den roliga utmaningen också, att få vara lite extra kreativ!
Funderar på ett inlägg senare om budgettips för bröllop, är det något ni skulle vilja?

Nu rullar vi mot min syster i Göteborg innan vi drar hemåt på lördag! Trevlig kväll <3 

Kommentera 2

BLAND ROSOR OCH PIONER

Publicerat i: Livet mode, modeblogg, trädgård
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Så här såg jag ut igår då vi besökte vackra Julita Gård där min bror bor. Den trädgården alltså! Finns inga ord för finheten. Vi hade en underbar dag och lillan fick träffa Pettsson och Findus och deras höns - vilken lycka!
Idag ska vi ut till säteriet där vi gifter oss om några månader för att checka av lite saker. Fotoplatser bland annat. Pirrigt! 
Trevlig tisdag på er fina. 
Kommentera 1

I SMULTRONLANDET

Publicerat i: Livet, Olivia barn, barn blogg, blogg, livet, mammablogg, mammalivet, smultron, södermanland, sörmland
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hej från ett lite halvkyligt Södermanland! Vi har haft en mysig midsommar trots regn, blåst och febrig unge. Hon lyckas alltid dra på sig någon dum bacill när vi ska någonstans, men trots det är hon ändå världens gladaste och mest positiva tjej, som här när vi plockade smultron igår. Hon är så mysig och förstår så mycket nu! Till och med hur hon skulle plocka bären och att hon bara skulle ta de som var röda. Själv tycker hon de smakar sådär men hon delar gärna ut till oss andra - älskade barn! 
Idag ska vi träffa min bror som bor på en av de finaste platserna i SödermanlandJulita Gård!  Där de har det vackraste orangeri jag vet, massvis med fina blommor, odlingar och där de bästa fröerna kommer ifrån, nämligen impecta!  De har också massa skoj för de små, bland annat Pettssons gård där man kan träffa både honom och Findus. Vilken dröm! Så, där har ni vår måndag. Önskar er en fin start på veckan också. 

Kommentera 3
Visa fler inlägg