Follow Ingrid Wenell - BRÖLLOP - INSPO HÅR

BRÖLLOP - INSPO HÅR

Publicerat i: Bröllop, Livet bröllop, bröllop planering, frisyr
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Bilder - Pinterest
Kan säga att det spenderas en hel del tid med Pinterest just nu! Vad tror ni om något sådant här i frisyrväg? Klänningen kommer ha en väldigt vacker rygg så den vill jag ju visa! Och så lite blommor i form av brudslöja och kanske något mer i. Någon slarvig, busig fläta. Rätt fint va? Åå det är så pirrigt nu! 

Saker börjar falla på plats sakta men säkert. Ring är beställd, likaså Olivias klänning, Mattis kostym och mina skor. Fotograf, frisör och musiker vet vad de ska göra och jag panikar med blommor och dekorationer. Tänk att vi kommer stå där om två månader och säga ja till varandra. Magisk tanke!

Vad hittar ni på denna varma dag? 
#1 - - Emma Zzeta Zachrisson:

Åh så kul att du ska gifta dig! Jag använde också många av bilderna ovan för referens till min frisyr på mitt bröllop som var för två veckor sedan ☺️ Lycka till med ert!

Svar: ÅÅ vad härligt! Har du någon bild på hur det blev? Blev du nöjd? Hade ni en fin dag? Så nervöst just nu!! Tack <3
Ingrid Wenell

#2 - - Emma Zzeta Zachrisson:

Ja, har börjat att uppdatera på min blogg med bröllopsbilder. Kolla under kategorin bröllop ☺️ Förstår att de börjat bli nervigt! Men det är bara att slappna av och inte låta det ta över så att du får en magisk dag. ☺️ Jag lägger upp ett nytt bröllopinlägg om dagen nu och du vill få lite sist minuten inspo ☺️ lycka till!!

Svar: Ååå tack snälla du <3
Ingrid Wenell