Follow Ingrid Wenell - july 2018

BRÖLLOP - INSPO HÅR

Publicerat i: Bröllop, Livet bröllop, bröllop planering, frisyr
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Bilder - Pinterest
Kan säga att det spenderas en hel del tid med Pinterest just nu! Vad tror ni om något sådant här i frisyrväg? Klänningen kommer ha en väldigt vacker rygg så den vill jag ju visa! Och så lite blommor i form av brudslöja och kanske något mer i. Någon slarvig, busig fläta. Rätt fint va? Åå det är så pirrigt nu! 

Saker börjar falla på plats sakta men säkert. Ring är beställd, likaså Olivias klänning, Mattis kostym och mina skor. Fotograf, frisör och musiker vet vad de ska göra och jag panikar med blommor och dekorationer. Tänk att vi kommer stå där om två månader och säga ja till varandra. Magisk tanke!

Vad hittar ni på denna varma dag? 
Kommentera 2

EN TUR I PARKEN

Publicerat i: Livet, Mina outfits Halmstad, barn, mamma, mammablogg, stil
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Några bilder från i lördags när vi strosade runt lite i stan, käkade middag på Pinchos (perfekt resturang när man har småttingar) och avslutade med en kaffe och besök i lekparken. Bars vi tre, lilla familjen. Precis det enda jag behöver. En perfekt kväll fylld av kärlek. Finns ingenting jag hellre gör än umgås med mina två kärlekar! Längtar till nästa resa tillsammans och var det blir spelar ingen roll. Bara kvalitetstid för vår lilla familj är det enda viktiga och jag ser fram emot en tripp inom en snar framtid. Längtar!

Förutom mys har vi också fått en hel del gjort såsom slipat vårt loppisfyndade bord, rivit bort laminatgolv från Olivias rum och börjat gräva för en liten uteplats i trädgården. Vad har ni hittat på i helgen? 


Kommentera 1

FINASTE SOMMARTJEJEN

Publicerat i: Livet, Olivia barnkläder, barnmodell, eko, ekologiskt, mammablogg
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
I samarbete med bästa Babyshop har Olivia fått hem några plagg från deras ekologiska sortiment. Så mjukt, krispigt och skönt - perfekt så här under dessa varma dagar! Känns alltid extra viktigt att välja det bästa till min lilla sommartjej och att det är snällare mot vår jord gör ju inte saken sämre. 
Den här kjolen från fantastiska Onewelike är så fin att jag önskar den fanns i min storlek. Den och en himla massa andra ekologiska barnkläder hittar ni HÄR


*Inlägget publiceras i samarbete med Babyshop.se 
Kommentera 0
Visa fler inlägg