Follow Ingrid Wenell - VECKAN SOM GÅTT

VECKAN SOM GÅTT

Publicerat i: Hem, Livet, Olivia Hem, Mammablogg, barn, inredning, livet, tulpaner, vardag, vardagsrum
Vilken mysig vecka vi haft! Fyllt halva huset med tulpaner och låtsats att det är vår, bakat ett helt gäng släta bullar (som jag glömde fota), varit på femårskalas med enhörningstema för Olivias kusin, gjort ett skojigt paket till denna kusin, varit på badhuset, piffat hemma och börjat välja färger till sovrummet. Men det största är ändå att världens bästa och coolaste tjej efter många om och men börjat GÅ. Hon tog verkligen sin tid med detta tills hon kände sig helt redo och jag vet redan nu att denna fantastiska lilla person alltid kommer gå sin egen väg. Stolt mamma här! Och seriöst, hur gulligt är det inte när dessa småttingar tultar omkring och ramlar på rumpan stup i kvarten? 
 
Efter att översta bilden i vardagsrummet togs har föresten soffan fått en makeover som jag ska visa i ett senare inlägg. Nu ska vi ladda för denna vecka som troligen kommer innehålla ett besök i Göteborg, ännu mer renovering, pyssel och mys med min älskade lilla familj. Vardag när den är som bäst med andra ord. Trevlig måndag ♥
#1 - - Josefine:

Vilka fina och mysiga bilder, vad duktig du är på att fotografera! Tulpaner är ju så fina också, älskar tulpaner nu vid årsskiftet för då känns det om att våren inte är långt borta! :)

Svar: Tack snälla! Vad glad jag blir!! Ja tulpaner är verkligen ett måste så här års <3
Ingrid Wenell