Follow Ingrid Wenell - SISTA SUCKEN

SISTA SUCKEN

Publicerat i: Hem, Livet Barn blogg, Hem, Mammablogg, barn, duktig mamma, livet, mamma
Hej på er. Sorry för uppehåll men jag har legat sjuk i flera dagar och verkligen mått piss, men är nu på bättringsvägen. Det där med att vara förälder och dessutom föräldra"ledig" och sjuk är inte lätt vill jag lova. Man kan ju inte direkt sjukskriva sig från sitt barn även om man knappt kommer ur sängen, och ens sambo kan ju inte direkt vara hemma och vabba (vamma?) mig. Så det är bara att bita ihop och köra på som vanligt. Som "tur" är var jag sjuk över helgen till större delen och M kunde hänga med Olivia så jag fick vila, men så fort vardagen kommer så gäller det att vara frisk annars rullar ingenting på. Hur gör ni andra som är föräldralediga och blir sjuka? 
 
Nu har vi iallafall städat ut julen helt och hållet och bara en liten sista amaryllis är kvar och kämpar på. Önskar nästan att de inte var så förknippade med julen, så man kunde ha dem annars också. De är ju bara så vackra! Men nu är det tulpantider och mitt mål är att iallafall köpa en bukett i veckan, sådeså ♥
#1 - - Anna:

Är du sjuk så sjukskriver du dig istället! Det ändrar du bara på fsk hemsida, och i och med det kan din sambo vara hemma istället och vara föräldraledig.

Svar: Tack! Ska göra det nästa gång :)
Ingrid Wenell