Follow Ingrid Wenell - OLIVIAS RUM TAR FART

OLIVIAS RUM TAR FART

Publicerat i: Hem, Livet DIY, Hem, Mammablogg, barnrum, heminredning, inredning
Även om vi håller på så gott vi kan med vårt sovrum som är ett rätt tungt jobb faktiskt, så är det en rätt skön avkoppling att fixa med Olivias rum emellanåt. Tre av fyra väggar har målats grå och den fjärde ska få en svanmönstrad tapet från Ferm Living, vimplar från Numero 74 har hängts upp, likaså tavlor från Fashionell har fått sin plats i nymålade ramar. Det lilla kortet med maneten kommer från Lagerhaus. Hur fint?
En kroklist har målats i samma färg som väggen och ett gammalt skåp har fått nya guldknoppar från Ikea. Funderar dock på om jag ska måla skåpet eller inte. Grönt, dimrosa, vinrött eller kanske gråblått, vi får se. Fint som det är också! Och hur fin är inte Olivias nya klänning från fantastiska Yarnmade, som hänger på skåpet? Om ni inte kollat in det märket för barn - gör det! Så fina saker och till bra priser också.
 
Tanken är ju också att vi ska fixa fram orginalgolvet även i hennes rum, men saker får ta sin tid när man har småbarn. Klart man hade fixat allt på en gång om man hade haft råd att anlita hantverkare till allting, men så ser ju inte verkligheten ut direkt, även om det ofta ser ut så i blogg- och instagramvärlden. Vi tar en sak i taget helt enkelt och så får det växa fram. Blir nog bäst resultat så också eller vad tror ni? ♥