Follow Ingrid Wenell - SOFFMYS

SOFFMYS

Publicerat i: Hem, Livet, Olivia barn, barnkläder, familj, hem, inredning, livet, mamma, mammablogg, vab, vabb
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
I soffan, ja där spenderar vi väldigt mycket tid dessa gråa dagar. Olivia älskar att fara runt där, titta ut, boxa på kuddarna och mysa. Man får dock passa henne konstant för hon har absolut ingen kontroll på sig själv när hon kastar sig runt, haha! 
Där ser ni förresten en liten sneak på soffans makeover, men fler bilder kommer.

Nu är vi hemma igen efter ett mysigt besök hos min syster med familj i Göteborg. Tyvärr blev Olivia sjuk på vägen dit så det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Hon var väldigt slö i tisdags och bara gnällde ängsligt åt allting, mitt stackars hjärta. Tycker det är SÅ jobbigt när hon inte är sig själv och så glad och busig som hon alltid är annars. Man märker så tydligt när hon inte mår bra. Mammahjärtat svider rejält då och jag lyckas alltid klandra mig själv på något sätt. Kan ju såklart inte hjälpa att hon får feber men tänker alltid att jag kunde gjort saker annorlunda och gjort si eller så. Känner ni igen er? Mycket skuldkänslor i att vara mamma alltså! Ingen lätt match för psyket måste jag säga. 
Men men, efter en hel del alvedon och sömn (inte så mycket för mamman då) så mådde hon bättre på onsdagen så vi kunde umgås lite med syrran och kidsen innan vi tog tåget hem igen. Kvalitetstid oavsett! 

Nu kör vi bara lugnt hemmamys och väntar på helgen, som vi ska spendera bara hon och jag då pappan åker på egna äventyr. Trevlig första februari på er! 


P.s. Hur söta är inte Olivias nya små culotte-jeans då? Från Zara! D.s.
#1 - - Mirre:

Ohh så mysigt,

Svar: <3
Ingrid Wenell