Follow Ingrid Wenell - SOFFANS NYA KLÄDER

SOFFANS NYA KLÄDER

Publicerat i: Hem Blogg, ellos, inredning, linne, linnetyg, soffa, vardagsrum
Hej på er denna fredag! Fortfarande sjukstuga här hemma och det börjar bli extremt segt måste jag säga. Det vill verkligen inte ge sig för mig och lillan. Är som en ond cirkel hela tiden och vi smittar varandra om och om igen. Det här med "vabbruari" har vi visst fått känna på trots att hon inte ens börjat förskola än. Jäkla skitbaciller!
 
Nåväl, här har ni soffans nya utseende iallafall. Egentligen är tanken att köpa en ny soffa, troligtvis en i skinn som tål lite mer, men tills dess köpte vi detta överdrag från Ellos, som är lätt att ta av och på när man behöver tvätta det. Lite enklare än själva soffklädseln. Tycker det blev fint faktiskt! Sådär lagom skrynkligt och fint med banden vid armstöden också. Var rätt trött på vår blå soffa så känns kul med grått tyg som man kan variera mer med kuddar och så. Passade även på att beställa lite nya fodral till dem också för extra uppfräschning! De gröna och den gula är också från Ellos och den ljusrosa ifrån Jotex. HÄR hittar ni sofföverdraget! Funkar så länge tills vi köper ny soffa, eller vad säger ni? Perfekt budgetalternativ när man snabbt vill förnya lite i vardagsrummet. Nästa inköp blir nog en stor, fin matta tror jag bestämt.
 
Nu ska vi fortsätta kurera oss här hemma och hoppas, hoppas vi blir friska snabbt så vi slipper sitta hemma och tråka hela helgen också. Håll tummarna! Glad fredag på er ♥