Follow Ingrid Wenell - LILLA HJÄLPREDAN

LILLA HJÄLPREDAN

Publicerat i: Livet, Olivia Barn blogg, Mammablogg, barn, duktig mamma, familj, kök, vab
Hej på er denna fredagskväll. Sjukstugan här verkar aldrig nå sitt slut och jag blir på riktigt galen snart. Inatt blev jag magsjuk efter snart tre veckor med förkylning och influensa. Tack för den liksom! Så världens duktigaste lilla tjej fick spendera hela dagen hos farmor och farfar då M inte kunde ta ledigt. Hon har haft det superbra med både pannkakor, fika och besök på biblioteket så är evigt tacksam att hon fick ha lite roligt istället för att vara hemma med sjuka, tråkiga mig.
Men, som vanligt har jag mängder med skuldkänslor för både det ena och det andra. Det kommer liksom på köpet så fort jag måste be om hjälp och lämna bort henne, vilket sker ytterst sällan då jag väntar in i det sista.  Jag vet ju att jag måste öva på detta och att jag inte kan rå för att jag är sjuk, men det verkar som att hela grejen med att vara mamma hör ihop med att alltid känna att man kunde gjort bättre på något vis eller att det under alla omständigheter är mitt, bara mitt ansvar att ta hand om henne, oavsett hur jag mår. Skuld, skuld, skuld. Varför är det så här? Fler som känner så?
 
Tur iallafall att vi har världens gladaste, snällaste och mest underbara lilla tjej som bara älskar att vara med, hjälpa till och pyssla med allt. Ser fram emot när hon blir äldre och man kan göra mer ihop som att baka, fixa med blommor och laga mat. Nu ska jag vila vidare och hoppas att jag mår bättre imorgon så jag vågar pussa mer på mina älsklingar. Trevlig kväll på er ♥