Follow Ingrid Wenell - february 2018
Solen skiner, fåglarna kvittrar och fönstren behöver tvättas - då får man vårkänslor! Däremot är det galet kallt uten men det gör inget, för inne kan man låtsas att det är april. Här håller vi på och kokar en soppa på savoy-kål till lunch innan vi ska iväg till öppna förskolan och härdas av lite fler baciller. Kanske går och köper nya tulpaner efteråt. Härliga måndag! 
Kommentera 2

NYA TAPETER

Publicerat i: Hem, Livet, Pyssel William Morris, diy, hem, inredning, pyssel, tapet, tapeter
(null)
(null)
(null)
God söndag! Måste bara visa upp dessa vackra skapelser till min tapetsamling för olika pysselprojekt. Har verkligen fått dille på att köpa hem massa olika prover att använda till alla möjliga små idéer jag får. Så fina! Dessa är från Sandbergs och William Morris och inköpta hos Tapetorama

På tal om tapet så har äntligen tapeten till fondväggen i Olivias rum kommit. Ser fram emot att visa när det är klart. Har aldrig tapetserat en vägg så det här blir spännande! Hoppas ni får en fin dag kära ni. 
Kommentera 1

FREDAG

Publicerat i: Livet, Olivia Mammablogg, barn, frukost, inredning, livet
Hej på er denna fredag! Här får ni ett helt gäng bilder från den senaste veckan. Man skulle kunna sammanfatta den så här:
 
1. Höjdpunkt - Stella har fyllt fem år! Bästa vovven ever. 
2. Favvofrulle - Overnight oats med egengjord granola.
3. Vårkänslor - Pastelliga ljus och mängder av blommor.
4. Väder - Alldeles för kallt.
5. Gulligaste  - När Olivia blir arg och kastar sig på mage, för att sekunden senare behöva tröst.
6. Svåra val - Färg till sovrummet.
7. Febertillstånd - Varannan dag sisådär. 
 
Nu är det dags för helg igen och vi hoppas på sol och en utflykt till stranden för hela familjen, tvåbenta som fyrbenta. Och så massa pyssel såklart. Och renovering. Och kanske en pizza till mello. Trevligt veckoslut ♥
 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg