Follow Ingrid Wenell - SISTA VECKAN SOM 20-NÅNTING

SISTA VECKAN SOM 20-NÅNTING

Publicerat i: Livet, Personligt 30-årskris, fylla 30, födelsedag, livet, livsstil, mammablogg, åldersnoja
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hej på er denna måndag! Ja, nu har jag inte lång tid kvar av 20-årsåldern, hörrni. På söndag lämnar jag detta kapitel i livet med blandade känslor. Själva 30-årskrisen hade jag nog redan vid 24, så den är definitivt avklarad sedan länge. Då hade jag aldrig kunnat tro på eller vågat drömma om det liv jag har idag. 
Mest känns det faktiskt skönt att gå vidare men klart man har lite ångest. Men jag ser fram emot en ny tid i mitt hittills något knöliga liv. För min del blir det bara bättre för varje år och jag trodde aldrig någonsin att jag skulle känna så eller kunna se fram emot att fylla 30. 
Mina tio år som 20-nånting har varit extremt blandade och första hälften var fruktansvärda, ångestfyllda och osäkra  medan andra hälften har varit raka motsatsen - helt fantastiska (tack M). Det vände på en natt, bokstavligt talat. Och det är jag så oerhört tacksam för. 
Visst, jag har en hel hög med saker kvar som jag vill göra och visst är det sådant jag ångrar att jag inte gjort, men det är faktiskt först nu jag känner att jag orkar leva livet, uppleva och ta mig an mina drömmar. Och mitt stora mål i livet var att bli mamma, helst innan 30 - så check på det! 
Om en månad blir jag fru och det känns som att det där med åldersnoja bara är ett suddigt minne. Den enda bromsspak jag vill dra i är den där tiden rusar på fortare ju lyckligare man är - för det gör den verkligen. Men någon sådan spak finns inte, så jag får helt enkelt göra mitt bästa med att njuta och leva i nuet med det viktigaste och mest värdefulla jag har - min lilla familj. 
Nu jäklar kör vi sista veckan som 29-åring, och jisses vad smörgåstårta jag ska äta i helgen. Tjohoo!