Follow Ingrid Wenell - august 2018

SISTA VECKAN SOM 20-NÅNTING

Publicerat i: Livet, Personligt 30-årskris, fylla 30, födelsedag, livet, livsstil, mammablogg, åldersnoja
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hej på er denna måndag! Ja, nu har jag inte lång tid kvar av 20-årsåldern, hörrni. På söndag lämnar jag detta kapitel i livet med blandade känslor. Själva 30-årskrisen hade jag nog redan vid 24, så den är definitivt avklarad sedan länge. Då hade jag aldrig kunnat tro på eller vågat drömma om det liv jag har idag. 
Mest känns det faktiskt skönt att gå vidare men klart man har lite ångest. Men jag ser fram emot en ny tid i mitt hittills något knöliga liv. För min del blir det bara bättre för varje år och jag trodde aldrig någonsin att jag skulle känna så eller kunna se fram emot att fylla 30. 
Mina tio år som 20-nånting har varit extremt blandade och första hälften var fruktansvärda, ångestfyllda och osäkra  medan andra hälften har varit raka motsatsen - helt fantastiska (tack M). Det vände på en natt, bokstavligt talat. Och det är jag så oerhört tacksam för. 
Visst, jag har en hel hög med saker kvar som jag vill göra och visst är det sådant jag ångrar att jag inte gjort, men det är faktiskt först nu jag känner att jag orkar leva livet, uppleva och ta mig an mina drömmar. Och mitt stora mål i livet var att bli mamma, helst innan 30 - så check på det! 
Om en månad blir jag fru och det känns som att det där med åldersnoja bara är ett suddigt minne. Den enda bromsspak jag vill dra i är den där tiden rusar på fortare ju lyckligare man är - för det gör den verkligen. Men någon sådan spak finns inte, så jag får helt enkelt göra mitt bästa med att njuta och leva i nuet med det viktigaste och mest värdefulla jag har - min lilla familj. 
Nu jäklar kör vi sista veckan som 29-åring, och jisses vad smörgåstårta jag ska äta i helgen. Tjohoo! 


Kommentera 0

FÖRSTA DAGEN PÅ NYA LIVET

Publicerat i: Livet, Olivia förskola, förskolestart
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Idag började den här busiga, positiva, ödmjuka och helt underbara lilla tjejen förskolan. Blandade känslor för mamma och pappa men efter mycket ångest känns det nu mycket bättre. Vi har nog lyckats pricka in en av Sveriges mysigaste förskolor som har sagor som genomgående tema och med mycket fokus på djur och natur. Fantastiskt! Första inskolningsdagen avklarad och Olivia tyckte det var jättekul och spännande. Imorgon blir det pappa som följer med och nu väntar en ny period i livet med snuviga näsor, stressiga mornar och glada möten vid hämtning på eftermiddagarna. Spännande och lite läskigt! Men det ska nog gå bra för vår lilla skrutta är tuffare än man kan tro. Älskade unge hur blev du så stor? 

Nu blir det jobb för min del och lillan ska hänga med farmor. Har terminen startat för er ännu? 


Kommentera 0

LÅNG VIT KLÄNNING

Publicerat i: Livet, Min garderob, Mina outfits augusti, bröllop, bröllopsplanering, klänning, mamma, mode, modeblogg, stil
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
En skön augustikväll i denna fina klänning från Ellos  som definitivt kommer hänga sig kvar länge i min garderob, följa med på resor och bäras till både jeans, shorts och som den är på stranden eller hemma i trädgården. Perfekt plagg enligt mig! 
Nästa gång jag bär en vit, lång klänning - ja det vet vi ju när det blir! Snart en ynka månad kvar och det känns bara mer och mer orealistiskt ju närmare vi kommer den stora dagen. Ska bli så häftigt! Följ med i förberedelserna på min instagram vettja. Heter @ingridwenell där. 

Nu måste jag sova för imorgon blir det många timmars jobb. Kram på er! 
Kommentera 1
Visa fler inlägg