Follow Ingrid Wenell - september 2017

KAN SJÄLV

Publicerat i: Livet, Olivia Barn blogg, mammablogg

Äntligen är hon frisk igen (förutom hosta), denna envisa lilla kan-själv-tjej som absolut inte ska bli matad längre, även om det resulterar i att det mesta hamnar på golvet och i diverse hundmagar. Hon har varit sjuk för första gången i sitt liv och det tär på ett mammahjärta vill jag lova. 


Vi har en lugn helg iallafall och själv har jag nyss varit hos frisören samt inhandlat det sista till kalaset nästa helg. Stor grej! 

Trevlig lördag på er. 

Kommentera 0

HEMMA IGEN

Publicerat i: Foto, Livet, Äventyr Resa, blogg, fotoblogg, hawaii, mammablogg, modeblogg, resa med barn, roadtrip usa

Hej på er fina läsare. Och TACK för alla fina kommentarer på våra resebilder. Nu är vi, efter en väldigt lång resa, hemma igen. Vi spenderade 16 timmar i luften totalt, plus ett antal timmar på flygplatser där emellan och så ett halvt dygns jetlag. Men en nästan ettåring. Puh! Segt var ordet och vi känner oss hyfsat slitna. Olivia är sjuk för första gången i sitt liv, med feber, hosta och snuva och även den lilla pappan är krasslig. Så jag får agera sjukvårdare samtidigt som jag försöker kicka igång vardagen igen. Men vi tar det i lugn takt helt enkelt. 


Ska försöka planera lite för Olivias ettårskalas som äger rum om två veckor (!) samt klicka hem några presenter idag. Slänger väl i en tvätt, vattnar blommor och, ja där har ni vår måndag. Hej vardag, jag har saknat dig lite. 

Kommentera 2

EN KVÄLL I HONOLULU

Publicerat i: Livet, Mina outfits Hawaii, modeblogg, streetstyle

Hur cool är inte denna väska som jag fyndat i en liten butik här i Honolulu?! Älskar att köpa unika saker som inte finns hemma. Nu börjar resan gå mot sitt slut och imorgon är sista dagen här innan vi börjat den 16 timmar långa resan hem med två mellanlandningar. Lite ångest över det alltså. Men det ska väl gå bra det med. Sista dagen kommer spenderas i en liten surfarby i närheten samt lite vintageshopping. Å vad jag kommer längta tillbaka hit! 


Kommentera 3
Visa fler inlägg