Follow Ingrid Wenell - HIPP HIPP HURRA

HIPP HIPP HURRA

Publicerat i: Livet, Olivia, Personligt Mammablogg, barn blogg, foto, porträtt

Idag blir denna fantastiska, glada, godhjärtade, nyfikna, envisa och busiga unge ett helt år. För exakt ett år sedan hade jag väldigt ont och kände mig oerhört färdig med att vara gravid. Jag hade brutit ihop många gånger under de tre dagarna jag hade värkar. Vi hade ett planerat snitt till den 11/10 som personalen på sjukhuset gärna ville hålla sig till, trots att Olivia ville titta ut redan den 8:e. Till slut fick jag min vilja igenom och hon plockades ut ikväll, för ett år sedan 10/10, 20.45. Efter det förändrades livet för alltid. Hade aldrig tänkt skriva om vår förlossning men nu, ett år senare känns det ändå som något jag kanske gör. Men inte idag. 

Idag är det din dag, min älskade dotter. Tack för att du förändrat min värld, mitt liv, mitt sätt att se på saker. Tack för att jag får äran att vara just din mamma och uppleva så mycket med dig och din pappa. Jag älskar dig oändligt mycket och det kommer aldrig någonsin förändras. Mamma finns alltid här för dig. Finns inga ord i världen som kan beskriva mina känslor för dig och jag kommer nog aldrig riktigt förstå vad som hände den där kvällen då du kom till oss eller att du är vår. Jag kommer aldrig kunna acceptera att tiden går så här fort, men jag ska göra mitt bästa för att leva i nuet med dig. 
Idag ska vi göra det du älskar allra mest - åka till badhuset samt gunga. Så länge du vill och orkar. För din äkta och bubblande lycka är det som värmer oss allra mest. Älskade Olivia, stort grattis på din födelsedag. Den viktigaste dagen i vårt liv <3