Follow Ingrid Wenell - VARM OCH TORR

VARM OCH TORR

Publicerat i: Olivia babyshop, barn blogg, barnkläder, familj blogg, kuling, lekmer, mammablogg, overall, vinterkläder
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
I samarbete med Lekmer.se , Babyshop.se och märket Kuling, har vi fått testa några av deras höst- och vinterplagg till Olivia. Denna säsong var vi ju helt nybörjare på detta eftersom hon förra vintern mest låg nerbäddad i sin åkpåse, och det är verkligen en jungel det här med vinterkläder till barn. Att hon ska vara varm och torr men ändå kunna leka och röra sig smidigt känns som en självklarhet för oss och jag kan verkligen rekommendera Kulings kläder. 

Här har Olivia på sig en regnoverall som är helfodrad från luva ner till fötterna i skön fleece samt ett par fleecefodrade stövlar. Perfekt för kallt och blött väder! Oftast är regnoveraller bara ett skal då man måste köpa till underställ i fleece eller liknande men här får man allt i ett och än så länge har hon varit genomvarm och mysig under ytterkläderna när man kommer in efter en stund på lekplatsen. Dessutom ursnygg färg och design enligt mamman! Ni hittar den, stövlarna och andra snygga och sköna vinterkläder för de små HÄR och HÄR!

Jag kommer förresten lotta ut två superfina och härligt varma vinteroveraller på min instagram (@ingridwenell) från Kuling nu i dagarna. Håll utkik! 


* Detta inlägg är ett sponsrat samarbete med Babyshop och Lekmer.