Follow Ingrid Wenell - LEOPARDTJEJ

LEOPARDTJEJ

Publicerat i: Livet, Olivia barn blogg, leopard, mammablogg
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Blev inte mycket halloweenfirande för oss men lite söta bilder lyckades jag ändå knäppa på denna lilla leopard. Hur gullig?!

För övrigt tycker jag det är lite trist att butikerna säljer både halloween- och julprylar samtidigt. Kan inte varje säsong få ha sin tid liksom? Jag är en sådan peron som verkligen älskar alla högtider och traditioner och gärna ägnar lite pyssel och tid till dem. Var det så här stressigt förr? Eller märkte man inte det när man var yngre? Det känns som allt ska skyndas på väldigt nuförtiden men det kanske bara är jag? 

Nåväl! Snart dags att hitta tomte- eller pepparkaksdräkt till lillans första luciafirande med öppna förskolan. Hej och hå! 
#1 - - Caroline:

Så söta bilder. :)

Svar: Tack!!
Ingrid Wenell

#2 - - Maggiesskafferi:

Så himla söt!! Jag håller med, det blir för mycket med både jul och halloweenprylar samtidigt. Upplever att det blir tidigare och tidigare varje år. Häromdagen såg jag semlor i vår lokala ICA butik. Semlor!! De brukar inte komma förrän efter jul ju. Ha en fin dag! :)

Svar: Haha ja men det är ju sjukt! Jag såg både julmust och juleskum i september! Fattar inte varför man måste ha så bråttom!!
Ingrid Wenell

#3 - - Tess:

Men åh, så söt! :D