Follow Ingrid Wenell - ALDRIG FÖR MÅNGA

ALDRIG FÖR MÅNGA

Publicerat i: Hem hem, inredning, kuddar, linne, sammet
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Man kan väl aldrig ha för många kuddar väl? De är ju så fina, mysiga och man kan förändra ett helt rum genom att byta ut några av dem. Och så kan man ju göra en stor fluffig hög på golvet att kasta sig i, om man känner för det! Olivia var iallafall med på den grejen. Behöver jag nämna alla fina material såsom linne, sammet och tvättad bomull? Ja, ni hör ju!
Frågar man sambon så tycker han nog vi har lite onödigt många kuddar och han ser sådär lagom nöjd ut när jag står och drar i någon ny som vi bara mååååste ha på Ikea. Nä, textilavdelningen går han snabbt förbi, haha! Men jag älskar det och han låter mig hållas. 
Speciellt denna årstid vill jag fluffa till det lite extra, och de nya tillskotten i samlingen är den härligt mörkgröna i sammet från Jysk och den sådär perfekt ljusbeigerosa med små bollar från  Jotex . Nu behöver jag bara en senapsgul, en rostbrun och kanske en vinröd också. Med betoning på behöver! 
#1 - - Tess:

Åh, vad mysigt! Kuddar är en inredningsfavorit här hemma :)

Svar: Samma här!!
Ingrid Wenell

#2 - - Malin:

Har läst din blogg i flera år nu men aldrig kommenterat. Kände därför att det var dags, mest bara för att säga att jag tycker din blogg är så himla fin och bra!

Svar: Men ååå vad glad jag blir att du skrev! Flera år alltså? Då måste du märkt hur jag förändrats den senaste tiden? :)
Ingrid Wenell

#3 - - Mode på nätet:

Håller med, ser så mysigt ut!