Follow Ingrid Wenell - ADVENTSKALENDER IN THE MAKING

ADVENTSKALENDER IN THE MAKING

Publicerat i: Hem, Inspiration, Livet, Olivia DIY, DIY kalender, adventskalender, barn blogg, familjeblogg, jul, julpyssel, leksaker, mammablogg, pinchtoys, pyssel
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Ville vara ute i god tid och håller på med en adventskalender till Olivia. I år kommer hon ju faktiskt förstå mer av julen och tycka det är mysigt att öppna ett litet paket varje morgon, men måste erkänna att jag nog tycker det är minst lika mysigt att pyssla ihop det för min egen skull. I år känner jag för rosa och grönt pynt och fann dessa underbart fina påsar på nya favoritbutiken https://sostrenegrene.com/ som öppnat här i Halmstad. Så galet mycket fint har dem. Och billigt!

De små ullbollarna har jag köpt på panduro, stjärnbandet på TGR (Flying Tiger Copenhagen) och etiketterna har jag gjort av tapeter och stämplar. Jättekul att göra varje liten påse unik och jag tror det blir ett fint pynt att titta på under december månad med, eller vad tror ni? 

Lovar visa bild när jag hängt upp alla påsar någonstans här hemma med! Hoppas ni blev inspirerade till lite pyssel nu. Snart är det jul hörni! 
#1 - - Tess:

Men åh, så fint! :D

Svar: Tack snälla! Hoppas resultatet blir bra med :)
Ingrid Wenell

#2 - - attgoraengote.blogg.se:

Men va fint! Förstår dig, att pyssla ihop paket och dyl till nära o kära är nästan roligare än att få något själv.

Svar: Precis så är det!
Ingrid Wenell

#3 - - veckomagasinet Anne von Porat:

Älskar pyssel

Svar: Samma här!!
Ingrid Wenell