Follow Ingrid Wenell - november 2017

REDO FÖR FÖRSTA LUCKAN

Publicerat i: Hem, Livet, Olivia advent, adventskalender, familj blogg, hem, inredning, julpynt, julpyssel, mammablogg, paketkalender, pyssel
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Nu är äntligen Olivias allra första paketkalender uppe, och gillade tanken på att man varje morgon tar ett paket ifrån trappen. Såg det i någon inredningstidning för några år sedan och snodde idén. Ser verkligen fram emot att öppna första med henne imorgon. Hon sken upp som en sol idag när hon såg alla paket när vi gick ner för att äta frukost. Hon förstår så mycket nu lilla älsklingen. Nickar när man frågar henne saker, vinkar, ger pussar om man ber om dem (ibland), hämtar saker. Ja, hon är verkligen med på noterna. Hon är värd allt fint, vår snälla, underbara lilla tjej, och jag kan knappt vänta till imorgon! 
Kommentera 2

VARM OCH TORR

Publicerat i: Olivia babyshop, barn blogg, barnkläder, familj blogg, kuling, lekmer, mammablogg, overall, vinterkläder
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
I samarbete med Lekmer.se , Babyshop.se och märket Kuling, har vi fått testa några av deras höst- och vinterplagg till Olivia. Denna säsong var vi ju helt nybörjare på detta eftersom hon förra vintern mest låg nerbäddad i sin åkpåse, och det är verkligen en jungel det här med vinterkläder till barn. Att hon ska vara varm och torr men ändå kunna leka och röra sig smidigt känns som en självklarhet för oss och jag kan verkligen rekommendera Kulings kläder. 

Här har Olivia på sig en regnoverall som är helfodrad från luva ner till fötterna i skön fleece samt ett par fleecefodrade stövlar. Perfekt för kallt och blött väder! Oftast är regnoveraller bara ett skal då man måste köpa till underställ i fleece eller liknande men här får man allt i ett och än så länge har hon varit genomvarm och mysig under ytterkläderna när man kommer in efter en stund på lekplatsen. Dessutom ursnygg färg och design enligt mamman! Ni hittar den, stövlarna och andra snygga och sköna vinterkläder för de små HÄR och HÄR!

Jag kommer förresten lotta ut två superfina och härligt varma vinteroveraller på min instagram (@ingridwenell) från Kuling nu i dagarna. Håll utkik! 


* Detta inlägg är ett sponsrat samarbete med Babyshop och Lekmer. 
Kommentera 0

TJUVSTART

Publicerat i: Livet advent, blogg, hem, inredning, jul, julpynt, mammablogg, pynt
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Här hemma börjar vi bli redo för advent och jag har faktiskt tjuvstartat tidigare än någonsin i år. Julen känns så mycket mysigare och viktigare sedan Olivia kom, så varför vänta? Ska sätta upp lite mer belysning i fönstren och så ska lilla älsklingens paketkalender upp innan fredag också. Kanske gör jag någon mer krans, mest för att det är så kul. Idag blir det iallafall julshopping med hela lilla familjen då M är ledig. Ska bli så himla mysigt. Trevlig onsdag hörrni! 
Kommentera 2
Visa fler inlägg