Follow Ingrid Wenell - LÄNGTAR BORT

LÄNGTAR BORT

Publicerat i: Livet, Äventyr barn blogg, mamma blogg, resa med barn
Några gosiga bilder från stranden här om dagen. Underbart att man kan vara utomhus så himla mycket nu, att kvällarna är ljusa och man faktiskt inte fryser utan jacka. Har våren kommit till er där ni bor också?
Just nu längtar jag verkligen efter att få komma bort lite med min lilla familj och bara rå om varandra en stund. Även om vi har det bra nu så har det varit en otroligt hektisk start på året med flytt, jobb, valpar och allt och vi ser fram emot att bara få andas ut en stund. Tur att vi åker till Zakynthos om bara tre veckor. Blir en bra start på sommaren tror jag! Och en utmaning med första resan som förälder, mycket att tänka på och fixa innan men ska försöka att inte stressa upp mig. Blir en lagom resa att börja med, och dessutom ladda upp inför större äventyr i höst (mer om det senare). Tips mottages gärna! Vad ska man ha med sig till lillan? Något särskilt på flyget? Hur ska man tänka med packning? Hit me!
Idag kommer världens bästa mamma/mormor hit med ett superfint gammalt skåp som Olivia ska få ärva till sitt rum, så nu ska jag baka årets första paj av rabarber som jag plockade sent igår kväll. Mums! ♥
#1 - - Elisa Lagerstedt:

Åh så mysiga och fina bilder!!☺️

Svar: Tack fina <3
Ingrid Wenell