Follow Ingrid Wenell - may 2017

Ja vad händer här hörni? Nej, jag har inte gått och gift mig (än) utan har modellat för lite vintagebrudklänningar av Elsa Billgren. Mitt lilla äventyr i Stockholm. Regnet öste ner så det blev nog lite annorlunda bilder, men säkert fina. Fotograf var oerhört begåvade Matilda på http://avbild.se och florist kreativa Nika på http://skilladflorals.se 

Nu är jag på tåget hem igen och jag tror denna resa kommer kännas väldigt lång eftersom allt jag vill nu är att kramas med fästman och dotter - som jag saknat dem! 

Kommentera 1

ALLÉN ÄR INTE SÅ DÅLIG ÄNDÅ

Publicerat i: Livet, Mina outfits adidas keps, adidas originals, adidas sneakers, håkan hellström, mamma blogg, mango, mintgrön, modeblogg, pastell, plisserad, plisserad kjol, streetstyle
Keps - Adidas/Asos // T-shirt - H&M // Väska - Mango // Kjol - Mango // Skor - Adidas/Asos
Å vilken underbar dag det där var. Varmt som tusan och så svalkande och skönt under allén, som får mig att tänka på Håkans Det är så jag säger det. På tal om Håkan så sitter jag nu på tåget till Stockholm och lyssnar på konserten på Ullevi 2014 som vi var på, precis när vi träffats. Om ni inte lyssnat på den, gör det. Magiskt. Är så lycklig över att få gå på det i år igen, för tredje gången, för det är så satans jävla bra rent ut sagt. 
Förresten, första gången jag lämnar min lilla tjej ett HELT dygn och jag får inte se henne förrän imorgon igen. Det var en rejält tårögd mamma som vinkade hej då till sina älsklingar imorse på stationen kan jag säga. Fy tusan vad tungt. Vi har ju varit ett sedan hon landade i min mage i stort sett. Tacka fan för FaceTime! Spelar ingen roll att jag vet att hon har det hur bra som helst med sin fantastiska pappa, det är ändå jobbigt. Något man bara förstår när man är mamma. Är ändå så enormt tacksam över att jag får uppleva alla dessa känslor. Hon lär mig om livet ♥
Kommentera 0

VECKAN I BILDER

Publicerat i: Livet

Detta inlägg skulle jag lagt ut igår som vanligt men blev så oerhört mycket firad på min allra första mors dag att jag helt glömde bort det. Men hör kommer iallafall bilder från veckan som gått!


1. Svalkar oss i skuggan av en underbar allé efter en runda på stan.
2. Någon hade gjort ett vackert snäck-hjärta i sanden och det beskriver mina känslor väldigt väl just nu.
3. Mina favoritblommor - liljekonvalj! Växer överallt här och jag ska bannemig plantera dem i vår trädgård också. Nån som har tips på skötsel? 
4. Osingens första riktiga möte med havet - det uppskattades!
5. Nya fräscha sneakers från bästa märket. 
6. På mors dag fick jag såklart välja aktivitet, och det matchade väldigt bra med att det var hem- och trädgårdsmässa på Wapnö gård. Så, jag och alla pensionärer var som barn på julafton. Fästmannen var inte lika exalterad, haha!
7. Bara världens sötaste, bästa, gladaste och snällaste unge, helt enkelt. Som hon älskar våra hundar dessutom, och de henne. Bästa vänner!

 Nu ska jag packa och förbereda för Stockholm och nya äventyr imorgon! 

Kommentera 0
Visa fler inlägg