Follow Ingrid Wenell - may 2017

VINTAGE OCH PIFFADE JEANS

Publicerat i: Mina outfits blogg, diy, edblad, lila, lilac, modeblogg, vintage, vintage jeans
Topp - H&M // Jeans - Vintage och fixade av mig // Skor - Zara // Smycken - Edblad
Nej, oroa er inte, dessa bilder är inte tagna med nya kameran, bara lite bortglömda sedan någon vecka! Har börjat gilla sådana här gamla jeans igen och tycker det är kul att piffa dem lite som jag gjort med benen här. Ska nog samla på mig ett gäng och fixa dem också! Annars då? Jag håller på och laddar för två stora äventyr nästa vecka - dels ett modelljobb uppe i Stockholm, och så ska jag fotografera ett bröllop nere i Skåne. Blir mitt tredje faktiskt, och det ska bli sjukt kul med nya kameran och allt. Är supertaggad för båda! Trevlig tisdag på er ♥
Kommentera 2

VECKAN I BILDER

Publicerat i: Livet barn blogg, barn foto, bebis blogg, blogg, familj blogg, foto, foto blogg, inredning, inredning blogg, mamma blogg
Lite bilder från ännu en vecka som rullat förbi, med kameran dessutom. Ser ni vilken fantastisk kvalité på bilderna?! Vi håller såklart fortfarande på och lär oss vår nya bästis men är mer än nöjda med vilken skillnad det är från förra kameran. Nu jädrar ska det fotas!
1. Årets första paj med rabarber från vår trädgård. Bästa bakhjälpen dessutom!
2. Köpte en helt magisk hortensia och hoppas den vill leva ett långt vackert liv hos oss.
3. Lillan har fått en galet söt tyllkjol från Wheat. Ni hittar den här!
4. Vi tog en härlig promenad i en skuggig lövskog, när termometern visade 25+. Där finns en utkiksplats där man ser ända ner till Skåne!
5. Om man bara kunde fota fågelkvittret bland trädtopparna också...
6. Står nästan varje solig kväll vid mitt planteringsbord och sår, klipper, planterar om och pysslar. Som meditering.
7. Vi tycker vår diskho är så fin att den får fungera som badkar för Olivia - som älskar att plaska och känna på dropparna från kranen. Inte helt fel att dessutom ha utsikt över våra blommande äppelträd när man badar.
Kommentera 0

LÄNGTAR BORT

Publicerat i: Livet, Äventyr barn blogg, mamma blogg, resa med barn
Några gosiga bilder från stranden här om dagen. Underbart att man kan vara utomhus så himla mycket nu, att kvällarna är ljusa och man faktiskt inte fryser utan jacka. Har våren kommit till er där ni bor också?
Just nu längtar jag verkligen efter att få komma bort lite med min lilla familj och bara rå om varandra en stund. Även om vi har det bra nu så har det varit en otroligt hektisk start på året med flytt, jobb, valpar och allt och vi ser fram emot att bara få andas ut en stund. Tur att vi åker till Zakynthos om bara tre veckor. Blir en bra start på sommaren tror jag! Och en utmaning med första resan som förälder, mycket att tänka på och fixa innan men ska försöka att inte stressa upp mig. Blir en lagom resa att börja med, och dessutom ladda upp inför större äventyr i höst (mer om det senare). Tips mottages gärna! Vad ska man ha med sig till lillan? Något särskilt på flyget? Hur ska man tänka med packning? Hit me!
Idag kommer världens bästa mamma/mormor hit med ett superfint gammalt skåp som Olivia ska få ärva till sitt rum, så nu ska jag baka årets första paj av rabarber som jag plockade sent igår kväll. Mums! ♥
Kommentera 1
Visa fler inlägg