Follow Ingrid Wenell - HÄLSNING FRÅN ZAKYNTHOS

Hej på er! Här kommer en lagom stor bildbomb från våra två första dagar här i Grekland. Som ni ser har vi det precis hur underbart som helst, badar, solar, frossar i milkshakes och fetaost (ja, samtidigt) och bara öser kärlek över varandra. Vi trivs så bra att vi nog tar och flyttar hit! Det är så himla fantastiskt här - värmen, vattnet, maten, människorna, naturen, växtligheten (jag menar fikon- och apelsinträd liksom!!) och kulturen. Sen att vi lyckats få den snällaste och gladaste lilla ungen i världen som bara nöjt hänger med, är helt ofattbart. Det där med att det skulle vara besvärligt att resa med barn märker vi inget av. 

Hon gnäller inte ens om värmen eller att rutinerna blir lite annorlunda, utan hon är bara glad och nyfiken på allt, älskar att bada som vanligt (speciellt med sin nya svan-kompis) och pratar glatt med alla människor här, som för övrigt är helt sålda på henne, haha. Vi kunde inte fått en bättre första resa som familj helt enkelt!
Idag blir det poolhäng efter frukost och sen båttur runt ön där vi hoppas se havssköldpaddor och kanske delfiner. Vi hörs snart igen! 

#1 - - Rebecka Lindström:

fantastiskt fina bilder! och sjukt sött barn :D

Svar: Tack fina <3
Ingrid Wenell