Follow Ingrid Wenell - june 2017

PARADISET

Publicerat i: Livet, Mina outfits, Äventyr H&M, asos, barn blogg, bebis blogg, blogg, bloggare, flen, grekland, mamma blogg, mamma stil, modeblogg, modeblogg barn, pom pom shorts, stil
Topp - H&M // Shorts - Asos // Väska - Mango // Sandaler - Monki
Grekland alltså - paradiset på jorden. Ett av dem iallafall! Har äntligen hunnit redigera lite av alla bilder därifrån och dessa är ifrån en varm kväll när vi hittade ett ställe att spela minigolf på (!), till vår stora, nördiga glädje. Finns knappt något sommarnöje som är så roligt som det tycker vi, haha! Hur söta är shortsen förresten? Älskar dem! De kommer från Asos, men verkar vara slut i just denna färg, men ni hittar flera andra snygga HÄR.
Nu tar jag, Olivia och hundarna lite egen semester och åker till ett annat, enligt mig, paradis - nämligen hem till mitt älskade Södermanland. Där väntar båtturer, häng med "moffa" och kanske en och en annan sväng på loppis. Första trippen bara vi tjejer (plus Texas) dessutom. Spännande! Ännu mer spännande att jag ensam ska kånka både barn, vagn, hundar och packning på tåg med byte, haha, men det ska väl gå. Är man mamma så löser man det mesta, det har jag minsann lärt mig under dessa åtta månader. Vi hörs från Flen! ♥
Kommentera 0

HANDGJORD PERFEKTION

Publicerat i: Hem

Denna pall alltså - hur fin!? Lite i samma stil som en av mina drömmöbler just nu, nämligen en "påfågelkorgstol". Denna pall är handgjord i bambu och kommer från bästa Granit! 

Kommentera 0

Önskar er en superfin midsommar allihop! Är så lycklig över att få fira med mina älsklingar och bara ha det lugnt och skönt. Att festa och dricka lockar mig inte det minsta längre. Så nöjd med våra blomsterdekorationer också med tanke på att det är första gången jag gör sådana. Hoppas på att ha det som en mysig tradition med min älskade dotter i framtiden. Min klänning fyndade jag på H&M här om dagen och Olivias är en present från hennes moster. Nu blir det grill! 


Kommentera 0
Visa fler inlägg