Follow Ingrid Wenell - DÅ ÄR DET NÄRA

DÅ ÄR DET NÄRA

Publicerat i: Livet, Personligt blogg, hem, hem blogg, hus
Ja, hörrni, när mjölken i kylen går ut dagen innan flyttlasset går - då är det bannemig nära. Känns helt sjukt faktiskt. Så mycket blandade känslor. Mest glad och full av förväntan, men också en hel del vemod och en liten sorg ändå. Känns konstigt att lämna det här stället som vi blev så kära i, som vi har så mycket minnen ifrån och som vi lagt ner hela våra liv i. Typiskt mig, att älta och sörja. Ibland tar det över, men den här gången ska det inte få göra det. Jag ser verkligen fram emot nya huset och ett helt nytt liv även om det blir en stor omställning. Jag vet ju att jag, som den person jag är, aldrig kommer återvända hit. Inte ens till den här orten, för sådan är jag, har jag en gång lämnat och tagit farväl av en plats fylld med minnen, glädje och sorg - då kommer jag aldrig tillbaka. Har en del sådana platser nu. Jag klarar helt enkelt inte av det, det är för jobbigt, så varför utsätta sig?
Nej, nu blickar vi framåt och jag längtar så enormt mycket efter denna nystart. Börjar bli riktigt less på att leva i kaoset här hemma och faktum är att nästan allt redan är nedpackat, förutom det allra nödvändigaste, så det händer ganska ofta att man behöver något som man sedan kommer på att det ligger längst ner i en kartong. Nu vill vi bara få detta överstökat och räknar ner varje dag som går.
STORT tack för alla peppande kommentarer här och på Instagram förresten, det värmer enormt mycket. Ni är guld värda! Nu ska jag ta tag i den här dagen med allt vad det innebär ♥