Follow Ingrid Wenell - VINTERLAND

VINTERLAND

Publicerat i: Foto, Hem, Livet, Olivia barn, familj, foto, hem, hus, jul, mammablogg, snö, trädgård, vinter
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Efter att dessa bilder togs har det snöat konstant och lagt sig ett ca två dm tjockt, fluffigt vitt täcke över vår lilla by. Helt underbart! Hoppas verkligen det får stanna.
Hörrni det är äntligen fredag och idag kommer vår man hem från Stockholm igen. Gud vad man saknar varandra när man är ifrån varandra några dagar. Olivia har till och med börjat fråga efter pappa, lilla älsklingen. Då är det tur det finns FaceTime!
I helgen ska vi fixa det sista inför julen såsom gran, lite godis och så några klappar till julklappsleken vi ska ha med M:s familj på måndag. Blir nog även årets sista second-handrunda imorgon också. Ska bli så mysigt!
För en gångs skull känner jag mig redo för jul i god tid och inte det minsta stressad. Har hunnit med det mesta jag vill göra och vill bara få spendera tid med mina älsklingar. Resten är inte så viktigt. Var skönt att börja med saker redan första december så jag har haft god tid på mig. Har till och med hunnit göra egen glögg. Bara det! 
Nu ska Olivia och jag fixa lite småsaker och sen gå och hämta ut några spännande paket som landat på Ica. Trevlig fredag! 

PS! Glöm inte tävlingen på min instagram där ni kan vinna en likadan overall från Kuling som Olivia har på bilderna, i rosa eller turkos! Spana in det HÄR !