Follow Ingrid Wenell - BARA GRANEN SOM FATTAS

BARA GRANEN SOM FATTAS

Publicerat i: Detaljer, Hem, Livet inredning, jul, julgran, julpynt, mammablogg, pynt, pyssel
(null)

(null)

(null)
Hur underbar är inte den här röran? Idag ska vi iväg till ett ställe där man kan hugga sin egen gran. Som självplock fast med granar! Hörde faktiskt på nyheterna igår att det mest miljövänliga valet av gran är en närodlad. Den är till och med bättre än en i plast, TROTS att de varar livet ut. Något vi dock aldrig skulle välja ändå. Granar ska dofta! Och visst är det ändå något vackert i att de alla är unika och inte så perfekta? 
Kan sakna lite att ha egen skog att hugga gran i, som vi hade på vår förra tomt. Det var så mysigt att gå där och välja ut en. Men det här blir ett bra alternativ! Hur gör ni? Hugger, köper eller väljer ni kanske plast? 
Blir spännande att se om pyntet får hänga kvar nu när Olivia är betydligt mer busig än förra julen. Glad tredje (!) advent på er! 
#1 - - Liselotte:

Förr hugg vi gran i min pappas skog och grillade alltid korv och marshmallows. Nu orkar inte pappa längre. Vi har en julgransodling några kilometer ifrån oss som vi köper gran i från. Jag hoppas dottern och maken köper en gran i morgon.

Svar: Låter hur mysigt som helst. Liten som min barndom faktiskt! Men det viktigaste är ändå när granen äntligen står där, påklädd och fin och doftar ljuvligt!
Ingrid Wenell