Follow Ingrid Wenell - ADVENTSHELG

ADVENTSHELG

Publicerat i: Livet advent, barn, familj blogg, jobb, jul, julpynt, julpyssel, mamma, mammablogg, pynt
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi har haft en riktig myshelg med pyssel, pynt och så julskyltning och marknad inne i stan igår under första advent. Vi slår in paket, dricker glögg, kollar julkalendern och tänder ljus. Har nog aldrig gått så här all-in redan i början av december, haha! Man förändras verkligen när man blir förälder. Fick liksom hålla mig från att göra pepparkakshus redan i fredags. Man upplever barndomen på nytt på något vis. Känner ni igen er?
Mysigast är ändå att se Olivias lycka över all belysning överallt. Granar, ljus-renar (?), slingor och stjärnor. Hela hon lyser upp, pekar lyckligt och utbrister "DÄ!", som hon använder till det mesta numera. Tror det betyder "titta" eller "där". Lilla älskling. Som blivit så stor!
På tal om det ska jag göra något väldigt stort och väldigt ovant idag och imorgon - nämligen JOBBA. Ska provjobba för en butik i stan och se lite hur det känns och eftersom vi inte har dagisplats ännu, ska Olivia mysa med mormor. Hon kommer ha det helt fantastiskt, det vet jag, men nog kommer det kännas lite i hjärtat efter så lång tid hemma bara hon och jag. Är väldigt pepp på detta dock men också nervös såklart då det var länge sen jag jobbade och knappt minns hur man pratar med folk över ett år.. önska mig lycka till (hjälp!) <3 
#1 - - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom:

Så fina bilder

Svar: Tack snälla!
Ingrid Wenell