Follow Ingrid Wenell - BILDER FRÅN VECKAN

BILDER FRÅN VECKAN

Publicerat i: Livet, Olivia Mammablogg, barn blogg, fotoblogg, hem, inredning, trädgård

Lite bilder från veckan!

1. En morgon i solbad med min favorit.
2. Helgbuketten som mannen överraskade mig med. Underbar!
3. Stor liten tjej, på väg till första passet på "Ministuds".
4. Bild från gympan. Hon var nyvaken och väldigt blyg i början, men framåt slutet tyckte hon det var spännande. Inte minst med alla andra barn. Längtar tills nästa pass för att se om hon känner igen sig.
5. Tjejer i jeans! Den mindre i sina allra första. Hur himla söt?!
6. Jag håller på och skapar en ny perennrabatt vid entrén, som kommer blomma i lila, vitt och mörkrosa. Ska försöka se till så det finns något vackert för varje säsong. Utmaning, men jag gillar't!
7. Den här tjejen alltså, jisses vad hon utvecklas nu. Som hon far runt, reser sig och upptäcker. Vi hinner knappt med längre. 
8. Bild från sovrumsfönstret där vi renoverar för fullt. Det dyker hela tiden upp nya saker och vi får pussla en hel del, men snart så. Och det kommer bli fint som snus.
9. Tjejen som sovit i bara blöja hela sommaren och vuxit ur alla pyjamasar, har fått några nya av sin mormor. Bland annat denna fina från Lindex. Hon blev jätteglad när vi tog på den, pekade på hundarna och sa "ta, ta" (hennes ord för titta). 
10. Tyvärr avslutar vi veckan med världens sorgligaste besked. En av Stellas valpar har råkat ut för en olycka och somnat in. De är bara ett halvår gamla och familjen som hon flyttade till är helt knäckta. Så fruktansvärt ledsamt, och himlen tycks gråta ikapp med det. Vila i frid fina lilla Maggan. 

Hoppas på en riktigt bra kommande vecka. Nu: film och en kopp te!