Follow Ingrid Wenell - april 2017

VECKAN I BILDER

Publicerat i: Livet Ikea, blogg, linne, mamma blogg
Lite bilder från veckan som gått!
1. En liten tös som under veckan lärt sig sitta riktigt bra och älskar att sitta i sin fina barnstol och kladda med mat och leka med sina saker.
2. Fixar om några vintage jeans och ger dem lite olika detaljer. Får se hur resultatet blir!
3. Har börjat lägga om min kost en aning och försöker hitta bra alternativ till sötsaker, som jag ju älskar så mycket. Här har jag gjort rawfood-chokladbollar med russin, chiafrön och mandel. Mums!
4. Har en passionsblomma som verkligen börjat trivas här och håller på och tar över ett fönster.
5. Är inne i en ägg-period just nu och blir väldigt lycklig när jag lyckas koka ett, enligt mig, perfekt ägg.
6. Plockat in kvistar av päron och äpple samt brudspirea som jag väntar otåligt på att de ska slå ut.
7. Är fullkomligt kär i mina kärleks-spridande byxor från H&M:s senaste studiokollektion.
8. Blev ett gäng nya kuddfodral på Ikea sist. I linne och ett hlt nytt material som påminner om linne och görs av fiber från nässlor - ramie heter det!
Kommentera 0

MANGO BABY

Publicerat i: Olivia baby kläder, bebiskläder, mamma blogg, mango baby, mango kids
Att det inte bloggats mer om Mangos babykläder, i mammablogg-världen, har jag ytterst svårt att förstå. De är minst lika fina som hos Zara eller Newbie och oftast till väldigt bra priser. Olivia har massor från dem och dessa helt underbara sommarkläder kom nyss i ett paket. Blir perfekt till vår Greklandsresa! Då jag tycker Mangos egen webbshop är rätt rörig, skulle jag helt klart rekommendera att spana in Boozt istället, som säljer de flesta av plaggen. Jag menar, hur vansinnigt söta?? Ni hittar dem HÄR ♥
Kommentera 0

BILDEN SOM GER MIG RYSNINGAR

Publicerat i: Livet, Personligt drottninggatan, mamma blogg, terrorattack stockholm
Varför då kanske ni undrar? Men, tittar man närmare så är den tagen ganska precis där terrorattentatet på Drottninggatan i Stockholm ägde rum. Bara några månader tidigare. Det kunde lika gärna varit vi. Bläddrade igenom bilder på datorn igår och fick sådana fruktansvärda obehagskänslor att jag inte visste var jag skulle ta vägen, eller om jag skulle skratta eller gråta. Så många som rör sig där dagligen, människor, gamla, unga, nyblivna föräldrar.. Om något skulle hända min lilla tjej skulle jag gå under. Hade utan tvekan slängt in henne i en butik och tagit smällen själv. Utan att blinka. Vet att man inte ska älta, och att man ska gå vidare, men jag är bara så oerhört tacksam för livet, för min älskade familj, mina djur, mitt hus - ja allt. Ville bara dela känslorna med er ♥
Kommentera 0
Visa fler inlägg