Follow Ingrid Wenell - 2016 I KLÄDER

2016 I KLÄDER

Publicerat i: Gravid, Mina outfits, Mode blogg, gravid blogg, gravid kläder, gravid mode, gravid outfit, mamma blogg, modeblogg, outfit
Januari - Matchar årstiden med kontraster och mörka plagg. Mycket lager på lager!
Februari - Modeveckan kom och också lite mer kreativitet. Kallt som satan var det men trotsade och bar sneakers till allt.
 
Mars - Redan här visste jag att jag var gravid och fick lite panik - "kommer jag någonsin kunna fota outfits igen? Kanske lika bra att lägga ner modeintresset?"
April - Här gick det inte längre att dölja lilla kulan och jag berättade att jag skulle bli mamma. En ny resa blogg- och klädmässigt började och jag testade igenom hela garderoben för att se vad som passade och inte. Rensade undan en hel del och hade till en början inte bästa självförtroendet när det gällde kläder. Tog ett tag att vänja sig vid sin nya kropp!
Maj - Här började jag bli betydligt mer bekväm i takt med att magen växte. Det började bli kul att anpassa stilen efter kulan och att visa upp den ordentligt.
Juni - Midsommar och konserter. Testade lite nya sätt att bära kläder på och lite nya siluetter.
Juli - Blev mycket vitt och ljusa pasteller. Höll på att smälta av värmen!
Augusti - Denna månad kände jag för första gången att det började bli riktigt tungt. Jag var höggravid! Svetten rann och inspirationen var inte på topp så luftiga och tunna kläder räddade mig.
September - Här kände jag mig riktigt fin och kvinnlig. Äntligen började det bli svalare och jag orkade anstränga mig lite mer. Älskade att bära ribbat som formade sig fint efter kroppen och min fina mage.
Oktober - Höggravidare än så här blev jag inte för denna månad kom hon - vårt livs kärlek. Försökte anstränga mig in i det sista att känna mig lite extra fin och bar klackar en gång - ve och fasa så vingligt och jobbigt det var. De åkte fort av, haha! Så mycket för det glammet.
 
November - Några veckor som mamma och en ny osäkerhet har börjat. Ny kropp och nya stilutmaningar. Testar mig återigen igenom garderoben och plockar fram gamla favoriter. Märker stor skillnad på hur plaggen sitter och inser att jag måste börja om på nytt och inhandla en hel del nya kläder.
December - Sakta men säkert börjar jag hitta tillbaka till mig själv och börjar känna mig lite fin igen. Vilken resa man gjort alltså! Ser oerhört mycket fram emot nytt år, nytt mode och nya möjligheter och har bestämt att 2017 ska bli mitt självsäkraste och mest inspirerande år någonsin. Nu kör vi!