Follow Ingrid Wenell - PRIO?

PRIO?

Publicerat i: Hem fröer, hem, home, hus, ikea, inredning, interior, lagerhaus, tgr, trädgård
Pläd och badanka - Lagerhaus // Fröer - Ikea // Handskar - Clas Ohlson // Termometer - Tgr
När det stod klart att vi blivit med hus så konstaterade vi att det är en hel del man måste inhandla som man inte har när man bott i lägenhet, så vi gick loss på stan och kom hem med... detta. Odla saker ska vi ju göra och en mysig filt är ju trevlig att ha, och jag menar, en badanka är ju en självklarhet nu när vi kommer ha badkar! Likaså en termometer för att hålla koll på vädret. Seriöst, haha? Vilka prioriteringar... Hmm, vi får nog tänka över våra inköp nästa gång. Kul ska det iallafall bli att sätta igång. Idag får vi nycklarna och kör första flyttlasset, tjoho!
#1 - - Mielo:

Haha, roligt när en åker till stan för att handla lite nödvändigt och kommer hem med en hög ganska random saker ^^ Lycka till med flytten!!

www.henniska.blogg.se

#2 - - Maria:

Härligt med hus! Grattis . Vi letar också hus, drömmer om saft och bullar i den egna trädgården,.under ett äppelträd. Precis som i Bullerbyn haha, vart har ni hus, är det på landet? Skulle vara roligt med ett inlägg om skillnaden /fördelar /upptäckter med att bo i hus ist för lght. Ha en fin kväll. PS du har fortfarande den snyggaste stilen av alla "mode" bloggare. Grym